Happy Easter!

Op deze plekken scoor je de mooiste en lekkerste paaseieren!

Het paasweekend staat weer voor de deur! Kun jij ook geen genoeg krijgen van paaseieren? Of je ze nou gebruikt als decoratie tijdens de paasbrunch, cadeau geeft of zelf wilt opeten. Op deze plekken scoor je de mooiste en lekkerste paaseieren!

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar – Spring Easter Egg 

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar geeft je een echt lentegevoel tijdens de Paasdagen met een rijk gevuld paasei gevuld met zoetigheid. Een beetje extra kleur in huis tijdens de paasdagen? Het kleurrijke paasei is ook voor thuis te bestellen. Tussen 5 en 10 april kun je de Spring Easter Egg ophalen voor thuis. Plaats je bestelling 48 uur van te voren, dan heb je in ieder geval zowel een kleurrijk als heerlijk dessert op tafel tijdens Pasen.

Spring easter egg
IZAKAYA Asian Kitchen & Bar – Spring Easter Egg 

MOMO Restaurant, Bar & Lounge – Bronze Easter Egg

Vier Pasen in stijl met de Bronze Easter Egg, gemaakt van pure chocolade! Het ei is gevuld met macarons, chocolade-truffels en meringue. Vier jij Pasen dit jaar thuis? Bestel de Bronze Easter Egg dan tussen 5 en 10 april!

Bronze easter egg
MOMO Restaurant, Bar & Lounge – Bronze Easter Egg

MR PORTER – Golden Rabbit Egg

Mr Porter bezorgt je dit jaar een Pasen met een gouden randje! Geniet van een goed stuk vlees en een glas wijn en sluit af met de Golden Rabbit, een chocolade paasei in de vorm van een haas die helemaal gevuld is met zoetigheid. Ook de Golden Rabbit is op te halen zodat jij thuis het paasweekend een gouden randje kunt geven!

ZIE OOK: ZES HOTELBARS WAAR JE GEWEEST MOET ZIJN

Golden Rabbit
MR PORTER – Golden Rabbit Egg

THE DUCHESS – Een explosie van chocolade

De geliefde Chocolate Explosion van The Duchess wordt volgende week omgedoopt tot een Easter Chocolate Explosion. De chocolade explosie is gevuld met lekkere zoetigheden zodat jij jouw Paasdiner goed afsluit!

THE DUCHESS – Een explosie van chocolade

ROLADIN Bakery & Cafe – Een collectie aan Paaseieren 

Bij de high-end patisserie Roladin scoor je dit jaar chocolade eieren bovenop een donut! Kies uit de smaken vanille, pistache en praline.

ROLADIN Bakery & Cafe – Een collectie aan Paaseieren