Pop-up Pastry Hotel Okura
Scoor een Matcha Tartelette & Santa-taart
Hotel Okura Amsterdam luidt de feestdagen in met de opening van Pop-up Pastry – Festive Season. Na een overweldigend succes van de zomereditie, staat deze tweede editie van Pop-up Pastry geheel in het teken van de feestdagen. De feestelijk gestylde pop-up vol met lichtjes bevindt zich in de lobby van het hotel en biedt een brede selectie van exclusieve lekkernijen met een verfijnde Japanse touch.
De Pop-up Pastry – Festive Season is geopend vanaf 28 november tot en met 24 december. Gasten vinden er een scala aan feestelijke creaties, waaronder delicate gebakjes, macarons, madeleines, chocoladetruffels en matcha-koekjes. Stuk voor stuk zijn het feestelijke traktaties die even mooi als lekker zijn. De exclusieve gebakjes, vergezeld van een wenskaartje geïnspireerd op de Japanse Shinto-traditie, vormen het perfecte cadeau voor de feestdagen!
Verrijkt met Japanse touch
Hoogtepunten zijn de Matcha Tartelette, een mix van pistache met cranberry, en de Festive Choux met hazelnootpraliné. Gasten kunnen ook genieten van de Okura Festive Tablet, gemaakt met Valrhona-chocolade en seizoensgebonden kruiden, of macarons met unieke smaken zoals Japanse whisky en gekarameliseerde appel.