The Harbour Club Vinkeveen

Hoogwaardige kookkunsten in unieke setting

The Harbour Club Vinkeveen bevindt zich op een unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. De locatie is dichtbij Amsterdam en Utrecht. Laat je verrassen door de hoogwaardige kookkunsten en de unieke muurschilderingen van Pablo Lucker. Gastronomisch genieten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid en oog voor detail.

Alleen het beste vlees, de verste vis, de mooiste groenten en kruiden worden gebruikt. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de open Josper Grill, in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Voor de sushi en sashimi worden de best gekweekte bluefintonijn uit Malta ingekocht. De oesters zijn krakend vers en ook de plateaus fruits de mer zijn ongeëvenaard. Zowel binnen in het restaurant als buiten op het riante terras kun je aan het water dineren en genieten van het uitzicht. Daarnaast biedt het naastgelegen Leonardo Hotel Vinkeveen de ideale mogelijkheid om na het diner te komen overnachten.

Achter The Harbour Club bevindt zich Event Centre Vinkeveen. De ideale plek voor meerdaagse congressen, een evenement aan het water of een brainstormsessie op het water. ‘s Winters hangt er binnen een unieke sfeer. De warme verlichting, het gebruik van natuurlijke houtsoorten, de perfecte geluidsinstallatie, de verleidelijke leren booths en donker getufte banken dragen allemaal bij aan de unieke setting. Het live entertainment gedurende de brunch, lunch of het diner maken jouw ervaring onvergetelijk.