Get Merry

Vier de feestdagen bij Lotti’s

De kerstboom staat, de openhaard is aan en de feestdagen staan voor de deur. Terwijl de restricties rondom onze diner service nog onduidelijk zijn kan iedereen nu zijn plekje bemachtigen voor lunch. Geen gedoe met boodschappenlijstjes en ingewikkelde gerechten. Geen grote stapel met afwas. En hoe fijn klinkt het om de uitbundig kerst te vieren tot 17:00 om vervolgens thuis op de bank te ploffen met een goede kerstfilm? Bij Lotti’s hebben zij in ieder geval voor ieder wat wil. Goed eten, de fijne sfeer en beste livemuziek!

De chef heeft voor beide kerstdagen een feestelijk driegangenkeuzemenu in elkaar gezet. Voor €49,- krijgen gasten een glas Perrier Jouet champagne om vervolgens te genieten van drie verschillende gerechten. Brunch of lunch is de keuze want het menu is al beschikbaar vanaf 11:00 en loopt door tot 17:00. Dit jaar kan gekozen worden voor een traditionele ‘Chicken Roast’ maar Lotti’s chef heeft daar ook een te gekke vegetarische twist aan gegeven.

A-la-carte blijft ook mogelijk want Lotti’s snapt als geen ander dat op deze dagen de beste ‘Avo Toast & Poached Eggs’ & ‘Eggs Benedict” in town gewoon beschikbaar moeten zijn.

Op 1e kerstdag zal de resident DJ zorgen voor de bekende Hox vibes.

Op 2e kerstdag is er een uitgebreide versie van ons populaire Jazzy Sunday’s met een fijne kerst twist.