Merry Christmas!

Vier de kerst thuis

Kerst 2021 staat weer voor de deur en ondanks dat we allemaal dachten dat we kerst dit jaar weer “normaal” konden vieren, zal het kersdiner vast en zeker plaats thuis vinden. En ondanks dat de restaurants de deuren moeten sluiten, breng je alsnog de restaurants van THE ENTOURAGE GROUP naar je eigen eettafel. Genieten van heerlijk geserveerde gerechten die je niet zullen teleurstellen. Je leest het hier!

THE DUCHESS – THE DUCHESS Christmas Box voor thuis 

Ben jij opzoek naar een sprookjesachtige kerst voor thuis? Voor de eerste keer is het mogelijk om de gerechten van het Michelinsterrenrestaurant THE DUCHESS thuis te serveren. Op zowel 25 en 26 december bestel jij hier een Christmas Box (minstens 48 uur van te voren) die ondere andere bestaat uit een van DUCHESS’ meest populaire gerechten Beef Wellington, mashed potatoes met truffel, asperges en een Christmas dessert. Daarnaast heeft THE DUCHESS een wijnmenu geselecteerd, zodat je ook een bijpassende wijn kunt schenken. Met deze box serveer jij gegarandeerd een royal diner op tafel.

MR PORTER – Een steakhouse maar dan thuis  

Wil jij het liefst tijdens de kerstdagen zo lang mogelijk tafelen waarbij de mooiste flessen wijn worden geschonken? Voor het eerst in zes jaar breng je tijdens de kerstdagen MR PORTER naar je eigen keukentafel. Ja, je leest het goed. Op zowel 25 als 26 december bestel je bij deze hotspot van Amsterdam een box die binnen één handomdraai een culinair diner op tafel neerzet. De chefs hebben een menu voor je samengesteld die onder andere bestaat uit roast aged ribeye on the bone (1.2KG), salted roasted sweet potato, broccoli en Yorkshire-pudding. Voeg een passende wijn er bij en je zet een ultiem kerstdiner op tafel.

IZAKAYA Asian, Kitchen & Bar – IZAKAYA op z’n best (uit & thuis) 

Ben jij van plan om dit jaar kerst thuis te vieren en ben jij opzoek naar wat inspiratie voor een culinair spektafel op tafel? Met de IZAKAYA Sushi Case of IZAKAYA Sushi & Sashimi Case weet je dat je gegarandeerd een overheerlijk kerstdiner serveert voor het hele gezin. In deze box vind je zowel de sushi- en/of sashimiklassiekers van deze Japanese hotspot die vers door de chefs voor je worden gemaakt. Salmon Aburi Nigiri, Salmon & avocado uramaki, Toro Sashimi en nog vele andere visgerechten worden voor de kerstdagen klaargemaakt.

MOMO Restaurant, Bar & Lounge – Een kerstmenu voor de dag en avond 

Behoort MOMO tot een van je favoriete restaurants in Amsterdam, maar heb je besloten om het kerstdiner dit jaar thuis te vieren? Geen zorgen. Dit jaar komt MOMO naar jou! Met de Signature MOMO Box krijg jij alle klassiekers van deze hotspot thuis geserveerd en wordt zoals we gewend zijn in een kerstachtig jasje afgeleverd. Ceviche, sushi, taco’s en vele andere gerechten zorgen binnen no time voor een kerstmenu op hoog niveau.

THE BUTCHER – Een kertsbox voor thuis

Heb jij dit jaar geen zin in een uitgebreid kerstdiner en uren in de keuken te staan? THE BUTCHER heeft dan de perfecte oplossing voor je bedacht. Tussen 17 en 27 december stelt deze trendy burgerbar een Christmas Box voor je samen, die een compleet diner voor je op tafel zet. Denk aan; burgers, drankjes, friet en als kers op de taart THE BUTCHER-saus. Allemaal al klaar gemaakt, waardoor jij á la minute een overheerlijk kerstdiner hebt. En om dit compleet te maken bestel je er ook een Red Velvet Milkshake bij, die speciaal voor kerst aan het menu wordt toegevoegd.