Drinks with friends

Zomerse cocktails voor een heerlijk ontspannend avond!

GELUK DRAAIT NIET OM WAT JE HEBT, MAAR OM MET WÍE JE HET DEELT. DE SIMPELE DINGEN VAN VRIENDEN TERUGZIEN, BIJPRATEN EN HERINNERINGEN BELEVEN. DAT IS WAT ÉCHT TELT, ZEKER NA EEN JAAR VOL SPANNING EN MINIMAAL SOCIAAL CONTACT. MAAK DAAR EEN HEERLIJK APERITIEF BIJ, MET OF ZONDER ALCOHOL, VOEG KLEINE HAPJES TOE EN JE BELEEFT EEN HEERLIJK ONTSPANNENDE AVOND. OP HET TERRAS EN IN DE ZON!

Fierini Carafe
Voor een Italiaanse avond  

750ml Martini Fiero

500ml appelsap

250ml spuitwater

40ml crème de cassis

2 citroenen

2 appels

Voeg alle dranken samen in een grote karaf en roer ze goed door elkaar. Snij de appels en citroenen in kleine partjes en voeg deze toe aan de cocktail. Laat de cocktail even rusten in de frigo. Schenk de glazen vol ijsblokjes en verdeel evenredig.

Tip > Probeer ook Martini Fiero in de mix (50/50) met tonic, spuitwater of prosecco. Een natuurlijk, bitterzoet en makkelijk te maken zomerdrink.

Vivace Vivace
Alcoholvrije variant

50ml Martini Non-Alcoholic Vibrante

50ml roze pompelmoessap

1 passievrucht

20 ml Ginger beer

Schenk de Martini Non Alcohlic Vibrante, roze pompelmoessap en een helftje van de passievrucht in een highball glas en roer voorzichtig om. Voeg ijs toe en top af met ginger beer. Garneer met de andere helft van de passievrucht. 

Bramble & Tonic
Rijke fruitinfusie

50ml Bombay Bramble

150ml Tonic

Citroenschijfje

Schenk de Bombay Bramble en tonic in een wijnglas, garneer met het citroenschijf en geniet!

Bramble cocktail
100% natuurlijk

50ml Bombay Bramble

25ml versgeperste limoensap

12,5 ml suikersiroop

1 Limoen partje

1 braam

Schenk de Bombay Bramble, limoensap en de suikersiroop in een groot glas en roer voorzichtig om. Garneer met de braam en een schijfje citroen.

Deze Bombaycocktails bevatten geen toegevoegde suikers, waardoor de smaak van verse bramen en frambozen honderd procent natuurlijk is. Dat is wat Bramble zo uniek maakt. In plaats van kunstmatige smaak- en kleurstoffen of extra suikers te gebruiken na distillatie, worden vers geoogste bramen en frambozen gebruikt om een rijke fruitinfusie te creëren. BOMBAY BRAMBLE is gemakkelijk te mixen en perfect voor cocktailexperimenten. Het is de eerste gearomatiseerde, gedistilleerde gin van het merk en heeft een karmozijnrode kleur en misschien denk je dat-ie daardoor een zeer zoete smaak heeft, maar juist deze gin blijft trouw aan de echte smaak van gin!