CHANEL N ° 5 kerst pop-up store

Dit seizoen trekt de iconische fles van CHANEL N ° 5 een speciaal jasje aan; de limited edition Chanel N ° 5 in het vuurrood. Speciaal voor de feestdagen opent Chanel een beauty pop-up store volledig gehuld in het rood, net als de limited edition fles zelf.

De winkel met de naam Fragrance & Beauty Ephemeral Boutique is volledig in het rood gehuld en je waant je in een ware ‘Chanel heaven’. Je vindt er CHANEL N ° 5 in bijna alle mogelijke vormen en maten. In zowel originele als kerst varianten én de nieuwste Chanel make-up collectie ligt ook nog eens voor je klaar!

Naast de make-up en geuren kan je er ook Chanel experts vinden, zij helpen je de ideale geur match vinden en kunnen je uitgebreid make-up advies geven. Natuurlijk wordt alles volgens Chanels ‘Art of Wrapping’ ingepakt en is je cadeautje – ja, ook aan jezelf hoor – al perfect ingepakt. Naast Chanel N ° 5 kan je in de pop-up store ook make-up en huidadviezen krijgen van de experts die in de winkel te vinden zijn. Toe aan wat ontspanning? Ook daar is de pop-up de uitgewezen plek voor. Er is namelijk een Chanel bibliotheek te vinden. Boeken over het Gabrielle Chanel’s universum zullen daar niet ontbreken! Er is echt overal aan gedacht.

Maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 19:00 en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 kan je terecht op Runstraat 22 in Amsterdam om de store en alle pracht en praal te bewonderen!