Party proof doe je zo

Je klaarmaken voor een feestje; het is soms het leukste deel van de avond en soms het meest verschrikkelijke gedeelte. Iedereen heeft zijn eigen schema, planning en systeem en aangezien een goede voorbereiding het halve werk is hebben wij een de tips and tricks voor een goede voorbereiding op een feestweek. 

Oogmasker

Het is de drukste tijd van het jaar en wij snappen dat het kan gebeuren dat die wallen van dit jaar toch iets groter en zichtbaarder zijn dan normaal, daarom een goed oogmaskertje om er weer fris en fruitig uit te zien.

Douglas € 111,89

Primer

Een goede voorbereiding is het halve werk en we begrijpen dat je nu een goede basis wil voor het drukke schema vol feestjes en gezelligheid en deze hannah touch of silk is daar perfect voor. Hannah touch of silk  helpt alle oneffenheden te verdwijnen en zorgt voor een gematteerde look die helpt je make-up nog langer perfect te laten zitten.

Hannah € 49,90

Mascara

Laat je ogen spreken en stralen met een goede mascara. Diva’s Lashes Mascara van Pupa is hier perfect voor, deze zorgt voor ontzettend veel volume zonder dat het gaat klonteren, zo heb jij meteen stralende en volle wimpers.

Bol.com €9,95

Lippenstift

Een goede lippenstift die lang blijft zitten is perfect voor de aankomende feestjes, zo hoef jij je de hele avond geen zorgen te maken. Wat beter dan een heerlijke kleur

Dior €36

Haarspray

Als je haar maar goed zit, toch?

 

Bol.com €14,41

 

Party proof? Zeker weten! Het feest kan beginnen.