Sonos

Beam Gen 2

De feestdagen en de donkere dagen naderen, en Sonos helpt ons dat je daar helemaal klaar voor bent. Ze raakten geïnspireerd om een productervaring te creëren voor de nieuwe Sonos-soundbar; de Beam Gen 2. Of het nu gaat om het draaien van I Drink Wine van Adele op maximaal volume, jezelf onderdompelen in de verhalen van de nieuwste films en series zoals A Boy Called Christmas mét Michiel Huisman, vrienden uitnodigen voor een gamingmarathon elke dag na 17.00 uur, tot rust komen met een yogasessie in de woonkamer, een feestelijk etentje organiseren voor je familie, een lekker recept voor de brunch in elkaar te flansen of gemoedsrust vinden dankzij geluids- en ademhalingsoefeningen. 

De Sonos Beam (Gen 2) is een nieuwe versie van de toonaangevende compacte smart soundbar voor tv, muziek, games en meer. De nieuwe Beam biedt een verbeterde en intensere geluidsbeleving met meer diepte en helderheid, en bevat bovendien ondersteuning voor Dolby Atmos. Beam (Gen 2) is de nieuwe standaard voor compacte soundbars en biedt een nog rijkere en meeslependere luisterbeleving.

De nieuwe Beam zorgt voor een nog betere home cinema-beleving, op tijd voor de release van alle nieuwe films en tv-shows die dit herfstseizoen hun intrede maken. Dankzij de compatibiliteit met meer dan honderd streamingdiensten die beschikbaar zijn in de Sonos-app kunnen fans profiteren van geweldige verbeteringen in geluid, design en verpakking, waaronder 3D-geluid met Dolby Atmos, een verbeterd geluid, hetzelfde formaat, een gestroomlijnder design, eenvoudige en veiligere installatie en een duurzame verpakking.

Net als alle Sonos-producten is ook de nieuwe Beam afgestemd met behulp van het Sonos Soundboard – toonaangevende specialisten uit de muziek- en filmwereld – om zo de beste en meest authentieke geluidservaring te kunnen leveren. Je kunt het geluid van Beam ook finetunen met Trueplay. Daarmee worden het geluid van de soundbar en geluidsreflecties door muren en meubels gedetecteerd om de beste luisterbeleving te bieden voor jouw kamer en opstelling. 

Plaats Beam voor een staande tv, of bevestig hem eenvoudig aan de muur met de (bestaande) Sonosmuurbeugel voor Beam. Je bedient Beam met de Sonos-app, de afstandsbediening van je tv, een van de spraakassistenten, Apple AirPlay 2, muziekapps zoals Spotify en meer. Luisteraars kunnen Beam op zichzelf gebruiken of draadloos uitbreiden met een subwoofer en achterspeakers voor nog meeslepender entertainment.