Interior

Binnenkijken bij Chiara Ferragni’s kantoor

Chiara Ferragni is een van ’s werelds bekendste influencers. Ze is in 2009 begonnen met haar blog ‘The Blonde Salad’ over mode en reizen. The Blonde Salad is nu een internationaal bureau én online magazine, dat contentprojecten ontwikkelt voor haar klanten. Dit doen ze vanuit een nieuw hoofdkantoor met glamoureuze accenten en exotische details. Wij geven je hier een exclusief kijkje.

Voor de styling van het nieuwe kantoor van The Blonde Salad (TBS), in het hart van Milaan, is Westwing gekozen als een van de stylingpartners. Het meubilair voor het nieuwe interieur is zo uitgezocht dat het perfect past bij elke ruimte. Vier delen van het kantoor zijn gestyled: de entree, de ‘Cover Girl’ meeting room, het kantoor van Chiara Ferragni – CEO van TBS Crew (The Blonde Salad Crew), en het kantoor van Fabio Maria Damato – algemeen directeur bij TBS Crew. De blend van de merken is doorgevoerd in de keuze van Westwings meest iconische items, evenals modernere meubels. Elke keuze komt perfect overeen met The Blonde Salad’s DNA, dat zich altijd heeft onderscheiden door de innovatie en extravagante vibe, zonder in te leveren op glamour.

De ‘Cover Girl’ meeting room is een feest vol eyecatchers: een reis door de tijd, waarbij iconische Westwing-items zoals de fluwelen Rachel-stoel in de spotlights staan. De chique details van de Miranda-tafellamp maken de look compleet.

De entree is natuurlijk het visitekaartje van het kantoor. De entree verwelkomt alle gasten met een exotische glamourstijl, flamingo-roze muren en het neonlogo ‘The Blonde Salad’. De Chloè-stoelen met gouden details en de decoratieve Marball-objecten geven een extra finishing touch.

In het kantoor van Chiara Ferragni weerspiegelt elk element haar persoonlijkheid: energiek met een touch of Californië. Het grote Naima-vloerkleed geeft het kantoor een gezellige sfeer, samen met de iconische Fluente-bank, die perfect is voor een ontspannen pauze tijdens de werkdag.

De hemelsblauwe muren van het kantoor van Fabio Maria Damato nodigen uit tot ontspanning en concentratie. De oranje tinten van het Celestiral-vloerkleed geven de kamer een warme touch. De fluwelen Manhattan-stoelen vallen extra op met hun intens blauwe en gouden accenten. Kleine decoratieve objecten, zoals de vazen in vorm van gezichten, geven het kantoor een gezellige sfeer.

Credits: Westwing