ART X FLOWERS

EEN UNIEK BLOEMENWALHALLA IN BELGIË

Heb jij een citytrip naar Antwerpen op de planning staan? Breng dan ook een bezoekje aan de prachtige bloemenwinkel Natuurlijk Bloembinders ’s Gravenwezel bij Schilde, dichtbij Antwerpen. Florist David Sels van Natuurlijk Bloembinders en kunstenares Julie Loeckx slaan de handen in elkaar voor een bijzondere samenwerking. Met als resultaat: unieke eye-catchers in de etalage van het bloemenwalhalla.

Elk seizoen wordt de etalage opnieuw gedecoreerd volgens een bijzonder thema. Opvallend is dat de etalage niet enkel vanbinnen wordt ingericht, maar meestal ook vanaf buiten de aandacht trekt. De prachtige bloempotten met exotische en inheemse planten trekken meteen de aandacht en kleden het straatbeeld mooi aan. Maar de echte verrassing komt pas als je de winkel inloopt. Je wordt ondergedompeld in een bloemenwalhalla met de meest overweldigende kleurencombinaties. Een paradijs op zich, waar je meteen ook leuke decoratie-items vindt.

Julie Loeckx maakt aquarel portretschilderijen waarbij vooral de blik en uitdrukking een gevoel oproepen en je niet onbewogen laten. Opvallen zijn de kleurencombinaties die een positieve vibe uitstralen en meteen de toekomstige trend aangeven. Julie Loeckx combineert dit met veel female power, een vleugje vintage, funk en vooral veel fun.

De samenwerking tussen David en Julie lijkt dan ook niet meer dan een volgende logische stap. Daarvoor werkte Julie twee kleurrijke portretschilderijen uit waarbij David de afwerking deed door zijden bloemen in de haren te voorzien. Een unieke eye-catcher en zeker de moeite om te bekijken. Leuk: de schilderijen zijn ook te koop.

De nieuwe etalage met kunstwerken is vanaf nu te bewonderen bij Natuurlijk Bloembinders – Wijnegemsteenweg 17, 2970 ’s Gravenwezel.