5x

Pillow talk

Een bank zonder sierkussens is ook maar saai. Naast dat ze bijdragen aan het comfort van het zitmeubel, zorgen ze ook voor extra gezelligheid en knusheid in je woonkamer. Er zijn een hele hoop kussens te verkrijgen, maar in die hele hoop zijn er ook veel die in de categorie ‘mwah’ vallen. Voordat je uren aan het zoeken bent voor het perfecte exemplaar, bieden wij je al wat hulp. Dit zijn onze favoriete kussenmerken van het moment!

Proluca

Pasadena cushion Missoni €227

Om een bank mee op te leuken, decoratief opgestapeld op een poef of als finishing touch op een onberispelijk opgemaakt bed. De collectie aan verschillende (sier)kussens in de luxe Proluca Interiors boutique is ruim en gevarieerd. Van de iconische Missoni Home-modellen tot de smaakvolle prints van het Franse Élitis, één ding is zeker: dit is de kers op de taart die interieurstyling heet.

Nox Studio Interiors

Thuis bij Rachel van Sas, fotografie: Bastiaan van Musscher

Geef je meubels een stijlvolle uitstraling met de exclusieve kussens van NOX Studio. De kussens worden met de hand gemaakt, van hoogwaardige stoffen, door een gespecialiseerd atelier. Door de kleine oplages en verschillende combinaties van prints en fringes zijn de kussens vrijwel uniek.

Eric Kuster

Eric Kuster realiseert al ruim twintig jaar de allermooiste interieurs voor de rich, royal, famous and fabulous zogezegd. Kuster is zo ongeveer de meest gekopieerde interior designer van Nederland. Hele interieurs worden verkocht onder de noemer ‘Eric Kuster Stijl’. Een zegen of vloek? ‘Ach, blijkbaar was die stijl en dat concept van inmiddels ruim dertien jaar geleden zó krachtig dat tientallen retailers er nog steeds een bestaan van kunnen bouwen’, aldus Kuster zelf die wij spraken in zijn villa in het Gooi, wat tevens zijn showroom is.

Palais

In haar succesvolle carrière als interieurstylist besloot Petra van Roon haar liefde voor duurzaamheid, interieur en uitgesproken ontwerp te combineren in haar eigen lifestylemerk Palais. Met Palais maakt ze prachtige kussens en lampenkappen met de meest bijzondere combinaties van verschillende prints. We namen eerder al een kijkje in haar inspirerende interieur!

Madam Stoltz

Madam Stoltz kent een uitgebreide collectie kussens, woonaccessoires, meubelen, verlichting, keuken- en tuinaccessoires. Het grootste deel van de collectie wordt in Pernille’s geliefde India geproduceerd. In India worden de items met de hand gemaakt.