interieur eyecatcher

Dit interieur item van Rianne Meijer x Westwing wil je hebben

Rianne Meijer is content creator op Instagram en YouTube, dog mommy en natuurlijk dé vrouw achter de ‘Instagram-versus-Reality’-posts. Rianne woont in een prachtig huis in Amsterdam, wat ze samen met haar verloofde Roy helemaal naar eigen smaak heeft laten verbouwen. Eerder namen we al een kijkje in haar prachtige woning. Westwing sloeg de handen ineen met Rianne. Het resultaat? Een Westwing klassier, gestoken in een nieuw jasje! Scrol snel verder want dit item is een eyecatcher in je interieur!

De samenwerking tussen het Westwing design team en verschillende (internationale) tastemakers in mode- en content creator land was met name gefocust op het hercreëren van de geliefde producten, maar dan met een frisse twist die past bij de persoonlijkheden van de tastemakers. In samenwerking met onze Nederlandse Rianne, ontwierp Westwing DE droomfauteuil voor alle interieurliefhebbers!

De fauteuil laat ronde, organische vormen zien, de trend van dit moment. Dit wordt jouw favoriete plek in de woonkamer! Combineer de fauteuil met de bijpassende Sofia bank of zet hem individueel neer als eyecatcher!

ZIE OOK:DIT INTERIEUR ITEM VAN NOOR DE GROOT X WESTWING WIL JE HEBBEN

Met deze internationale tastemakers sloeg Westwing ook de handen ineen!

Motsi Mabuse

Moeder, ondernemer en entertainer

Ines de Cominges

Content Creator en Marketing Manager bij Chatelles

Jessica Mercedes Kirshner

Content Creator

Guglielmo Scilla

Digital ondernemer, creator