Fris, rustig en comfortabel

Zo maak je jouw huis herfstklaar

Jotex nodigt je dit najaar uit om je thuis een plek te maken waar je je geest kunt verfrissen en ruimte creëert om je batterij op te laden. De Clean Slate (schone lei)-collectie is geïnspireerd op de Japanse filosofie ‘wabi-sabi’ en is creatief geïnterpreteerd door de Zweedse modestylist Marcus Söder

Harmonie tussen werk en privé en het in balans brengen van wellness met de realiteit is makkelijker gezegd dan gedaan. De huidige maatschappij vergt anno 2022 nou eenmaal steeds meer, echter zijn wellness en plezier nu tevens zo belangrijk. Jotex wil mensen inspireren en aanmoedigen om een thuis te creëren waar je je vrij kunt voelen en al je zintuigen kunt laten ontspannen door decoraties, textiel en meubels in aardetinten en natuurlijke materialen.

Jotex heeft samengewerkt met de Zweedse modestylist Marcus Söder die de kans kreeg om omgevingen te creëren die werden geïnterpreteerd door de nieuwe trend, wat resulteerde in een creatieve samensmelting van mode en interieur. De trend wordt gekenmerkt door materialen in licht hout, steen, keramiek en glas, terwijl het textiel wordt gevonden in linnen en organisch katoen. Samen met het gebruik van biologisch katoen hebben alle materialen duurzame eigenschappen en zijn ze terug te vinden in alles; van beddengoed tot gordijnen en de bekleding van meubels. Combineer verschillende texturen en elementen met elkaar en blijf bij een licht en aards kleurenschema om een rustgevende sfeer in je huis te creëren.

MARYLIN

Het dagbed MARYLIN is de perfecte aanvulling op je woonkamer met zijn minimalistische design. Het frame is gemaakt van multiplex, terwijl de poten van vurenhout zijn gemaakt. De bekleding is gemaakt van een zachte linnenkatoenmix die de stof een mooie structuur geeft.

LILIA

Het LILIA-bedlaken is gemaakt van zachte mousseline stof, geweven om een bubbelend effect te creëren waardoor het zacht en extra makkelijk te verzorgen is. LILIA is bewust geproduceerd en is zowel GOTS-gecertificeerd als gemaakt van honderd procent biologisch katoen. Verkrijgbaar in verschillende aardse kleuren.

VOLLA

VOLLA is een kimono van wafelstof, gemaakt van honderd procent zacht biologisch katoen. De verhoogde draden vormen kleine rechthoeken en geven het ontwerp een rustieke indruk. VOLLA heeft twee grote zakken aan de voorkant en een ceintuur die een ontspannen silhouet geeft als hij om de taille wordt gewikkeld. De kimono is verkrijgbaar in de kleuren beige, wit en grijs.