Spectaculaire show

Dé grote finale van Miss Nederland 2022

Op zondagavond 4 september 2022 wordt dé verkiezing voor de leukste baan van Nederland gehouden tijdens de spetterende finaleshow van Miss Nederland 2022 in Studio 21 te Hilversum. Dat wil je toch niet missen?

De finale heeft dit jaar als thema: United We Stand. Dit om meer aandacht te vestigen op het feit dat vrouwen elkaar moeten ondersteunen, oftewel: women empowerment. De Miss Nederlandorganisatie wil laten zien dat het een moderne verkiezing is om vrouwen in hun kracht te zetten en dat het gaat om elkaar te upliften in plaats van te downsizen.

Wat kun je verwachten?

Een spectaculaire show inclusief live entertainment, waarbij aan het einde van de avond Miss Nederland 2022 gekroond zal worden. Tijdens de finale stellen de tien finalisten zich voor aan het grote publiek, vinden er verschillende catwalkrondes plaats en laten een aantal finalisten ook hun talenten zien. De presentatie is deze keer in handen van de Miss Nederland-sisters Julia Sinning (2021), Denise Speelman (2020), Rahima Dirkse (2018), Nicky Opheij (2017), Zoey Ivory (2016) en Yasmin Verheijen (2014). Naast de vaste onderdelen van deze Missverkiezing zorgen dit jaar topartiesten zoals SERA, PATRICIA, Lisa Michels en LUDIQUE! voor de muzikale begeleiding. Echt een avondje uit! Aan het einde van de avond kiest de jury, bestaande uit William Rutten, Edsilia Rombley, Albert Verlinde, Kristina Bozilovic, Bart Ettekoven, Pernille La Lau en national director Monica van Ee, welke finalist het komende jaar de titel Miss Nederland 2022 mag dragen. Zij zal ons land internationaal vertegenwoordigen tijdens de Miss Universeverkiezing waar jaarlijks wereldwijd zo’n vijfhonderd miljoen mensen naar kijken.

Volg de finalisten

Via Facebook en Instagram kun je de finalisten volgen in aanloop naar de finale toe. Check ook de diverse video’s op YouTube en volg de online serie die vanaf 13 juli van start is gegaan. Nieuwsgierig wat je van de finale op 4 september kunt verwachten? Bekijk de prachtige show van vorig jaar voor een goede sfeerimpressie.

Mis(s) het niet!

Wil je de Finale Miss Nederland 2022 op zondagavond 4 september in Studio 21 absoluut niet missen? Kaarten zijn te koop via Ticketpoint vanaf €30,00 (incl. servicekosten).