schitteren onder de boom

De mooiste kerstcadeaus voor haar

Het laatste weekend voor kerst breekt aan en we weten allemaal wat dat betekent: winkelen voor de mooiste kerstcadeaus. Wij tippen je heel graag nog een aantal prachtige items om aan je vriendin, moeder, dochter, tante of oma te geven. Dit zijn de mooiste kerstcadeaus voor haar.

illy Art Collection Espresso kopjes

De illy Art Collection van Pascal Marthine Tayou is een kleurrijke, levendige ode aan een leven vol nieuwe mogelijkheden en het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen!

Espresso kopjes Pascale Marthine Tayou – Set van 6 kopjes €136

Cartier’s objects & accessoires collectie

Spelletjes, reizen, literatuur en decor: de nieuwe collectie van Cartier’s objects en accessoires weerspiegelen de schoonheid van het samenkomen en feestelijke vieringen, samengebracht in de iconische uitstraling van het maison.

The Alchemist’s Garden A Reason To Love

Met een naam die iedereen aanspreekt en een geur die onvergetelijk is, is deze nieuwe Gucci-aanwinst een geweldig cadeau voor de komende feestmaand!

Paula’s Choice giftsets

Er is voor ieder wat wils dankzij een zorgvuldig samengesteld aanbod van twee cadeauboxen en een ornament, inclusief de beroemde bestseller: de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant van Paula’s Choice.

Chanel holiday 2022 collectie

Voor 2022 heeft het CHANEL Makeup Creation Atelier alle facetten van de maan gevangen in een exclusieve collectie vol weerspiegeling en mysterie. In schaduw en licht, in eenvoud en weelde, in amber-, rood- en goudtinten, wordt de maan verweven met de legende in een hedendaags sprookje.

Lush kerstcollectie

Ga voor een fantastische decembermaand met de handgemaakte, duurzame en vooral erg mooie Lush kerstcadeaus van Lush. Met cadeaus vanaf €12.50 zit er voor iedereen wat bij!

Elisabetta Franchi Lettering collectie

Elisabetta Franchi’s nieuwe tassencollectie is gemaakt van jacquard met de initialen van diens ontwerper als patroon. Een eerbetoon aan de identiteit van Elisabetta Franchi herself! Het gestroomlijnde en elegante ontwerp heeft afgeronde randen en is een veelzijdig accessoire voor elke gelegenheid, mede dankzij de beschikbare dual colour combinatie: zwart/boter en zoethout/ zwart.