Exclusieve ouderenwoonplek

De Negen Linden geopend in Loosdrecht

Loosdrecht is een bijzondere seniorenwoonplek met achttien riante woon-zorgsuites rijker. In het jongste monumentale landgoed van Nederland, combineert Golden Years De Negen Linden historische grandeur met alle denkbare luxe in een nieuw gebouw. In deze residence draait het om het unieke ‘geluksconcept’. Bij De Negen Linden behouden bewoners regie over hun eigen leven, in een warme omgeving. Zo lang mogelijk zelfstandig ‘thuis’ wonen is het credo.

Het geluksconcept ondersteunt Golden Years bij hun missie het leven en wonen voor ouderen met een zorgvraag te bevorderen. Contact met familie en vrienden, een prachtige omgeving en een divers aanbod van activiteiten staan daarbij centraal. Een andere belangrijke factor binnen het geluksconcept is hotelwaardige service. Daarnaast zijn bewoners 24/7 verzekerd van de best denkbare zorg op maat.

Van hotelservices tot wellness

De Negen Linden ligt in een prachtige en waterrijke omgeving, op korte afstand van Amsterdam, Utrecht en dichtbij de plassen van Loosdrecht. Het grondgebied kent twaalf hectare bos, weilanden, water, een monumentale parktuin en zelfs een hertenkamp. Er is een tennisbaan en een wellness met zwembad voorzien van geoutilleerde bar, een sauna, stoomcabine en whirlpool. Het overdekte terras geeft een prachtig uitzicht op de vijver. Daar werkt een achttiende-eeuwse stenen fontein onvermoeibaar. Kortom: bewoners kunnen samen met hun familie en vrienden optimaal genieten van alles wat De Negen Linden te bieden heeft.  

Door het hele huis is gebruikgemaakt van Italiaans marmer, natuursteen, robuust eikenhout en parketvloeren. De imposante hal met trappenhuis vormt het hart van het huis, maar er is ook een lift. De residence kent een ruime zitkamer, salon, een eetkamer, biljart en recreatieruimte en een enorm overdekt terras op de begane grond, allen met open haard. In de professionele keuken domineert het Chateau- fornuis van La Cornue. Overal in dit huis wordt de huiselijke sfeer bepaald door een streven naar harmonie, warmte en comfort. Het huis is dan ook uitgerust met de nieuwste automatiseringen voor gordijnen, externe luiken en klimaatbeheersing.

Bij Golden Years is men van mening dat het de activiteiten zijn die het leven bruisend maken. Daarnaast houden de culturele en educatieve programma’s de geest jong en scherp. Daarom organiseert Golden Years uitstapjes waaronder vaartochten, informatieavonden met verschillende thema’s en muziekuitvoeringen. Ook kunnen bewoners meedoen aan wijnproeverijen, bloemschikken of schilderlessen maar ook zijn er kookworkshops. Niks moet maar alles mag!