Ask Your Friends

Het spel om je vrienden nóg beter te leren kennen

Nu de zomer is begonnen en de corona-maatregelen steeds meer aan het versoepelen zijn, verplaatsen de online borrels zich naar het echte leven en mogen we weer in real life borrelen met onze vrienden. Tijd om je vriendschappen naar een nog hoger level te tillen. Speciaal daarvoor heeft MARTINI samen met psycholoog, (relatie)therapeut en schrijver Marcelino Lopez een vriendschapsspel ontwikkeld: ‘Ask Your Friends’. Zo leer je door middel van vijftig vragen en dilemma’s je vrienden nog beter kennen en heb je gegarandeerd leuke gesprekken tijdens een aperitief.

Waar we in het afgelopen jaar vooral hebben gesproken over social distancing, thuiswerken, coronatesten en avondwandelingen, biedt Ask Your Friends uitkomst bij de behoefte om het over iets anders te hebben en tegelijkertijd je vriendschappen weer aandacht en verdieping te geven. Geluk draait niet om wat je hebt, maar om met wie je het deelt. De simpele dingen zoals vrienden weer in real life terugzien, bijpraten en herinneringen herbeleven, dat is wat echt telt. MARTINI’s Ask Your Friends is hét kaartspel voor vrienden, om echt tijd voor elkaar te maken tijdens het aperitivo moment. Pak een kaart van de stapel, lees hem voor en leer elkaar nog beter kennen. Er zijn geen spelregels, speel het spel zoals jij en je vrienden het leuk vinden. Er zijn tien open vragen in de categorie ‘hoe goed ken je mij’, tien open vragen in de categorie ‘onze vriendschap’ en 30 dilemma’s zoals: Je hele zoekgeschiedenis openbaar of nooit meer een mobiele telefoon gebruiken?  De vragen en dilemma’s zijn in een exclusief kaartspel gegoten dat je op askyourfriends.martini.com kunt winnen of online kunt spelen.

“Goede sociale banden zijn een essentiële buffer om moeilijke tijden te overleven en gelukkig te zijn. Maar net zoals met al het mooie in het leven vraagt een goede vriendschap om aandacht en zorg. Het MARTINI-spel kan vriendschappen plezier en verdieping bezorgen.”

Marcelino Lopez


Een aperitivo met MARTINI Fiero

Goede conversaties gaan natuurlijk goed gepaard met een lekker drankje. Met MARTINI – het Italiaanse dolce vita icoon – creëer je in een handomdraai een heerlijk aperitief. Perfect voor de zomerse borrels is MARTINI Fiero; een 100% natuurlijke en eigentijdse vermout met een mix van citrusvruchten, bitterzoete sinaasappel en frisse witte wijn – die gemixt met tonic perfect tot zijn recht komt. Voeg daar lekkere hapjes, fijne muziek en goed gezelschap aan toe en je hebt gegarandeerd een mooie middag of avond.