Spring in the City

LOUIS VUITTON OPENT POP-UPSTORE IN DE BIJENKORF AMSTERDAM

Louis Vuitton opent op 8 april 2022 in de Bijenkorf Amsterdam een exclusieve pop-upstore gewijd aan de nieuwe damescollectie Spring in the City. Nu de zon zich steeds meer laat zien, palmt de zomercollectie van Louis Vuitton de begane grond van de Bijenkorf in.

De opvallende en speelse pop-up ademt Californische sferen met de kleurrijke glazen wanden en monogrambloemen in neonverlichting. Palmbomen en felgekleurd, golvend meubilair doen denken aan de eindeloze Golden Coast en laten de bezoeker kennismaken met een collectie die in het teken staat van een zorgeloze geest.

Spring in the City is urban maar ook elegant en zorgt voor een compleet nieuwe zomergarderobe met een mix van aangepaste, prêt-à-porter stuks in neutrale kleuren en in felle, opvallende monogramprints. Emblematische handtassen met een dromerig regenboogontwerp en raffia-afwerking zorgen in combinatie met bijpassende damesaccessoires en -schoenen voor de finishing touch. Als knipoog naar het zonovergoten Californië, wordt de pop-upstore verlicht met overlopende pastelkleuren.