BINNENKIJKER

OMEGA opent nieuwe boutique in P.C. Hooftstraat

De Zwitserse horlogemaker OMEGA heeft een nieuwe boutique geopend in Amsterdam. De nieuwe locatie van het horlogemerk bevindt zich in Amsterdam in de stijlvolle P.C. Hooftstraat. De boutique heeft een totaal oppervlak van 110 m2 en is een samenwerking tussen OMEGA en Gassan. 

De nieuwste collecties van het Zwitserse merk zijn te bewonderen en worden gepresenteerd tegen een achtergrond van de meest recente campagnes en displays. OMEGA streeft naar precisie, innovatie en schoonheid en dit wordt weerspiegeld in het ontwerp van de boutique. 

Bezoekers worden getrakteerd op een unieke winkelervaring, met een prachtige bibliotheek, waar boeken over de maanlanding, NASA, de geschiedenis van het merk, James Bond en de oceanen worden gepresenteerd.

De aanwezigheid van OMEGA in de P.C. Hooftstraat versterkt het toch al sterke aanbod van luxe horloge- en sieradenmerken, waardoor het een van de meest luxueuze winkelbestemmingen in Amsterdam is. OMEGA heeft verschillende wereldpremières gecreëerd, van zijn iconische vrouwenhorloges tot zijn vele precisieverslagen, tot zijn uitgebreide ervaring in sporttiming. In Parijs zal OMEGA voor de 31e keer in zijn geschiedenis sinds 1932 Official Timekeeper van de Olympische Spelen zijn.

LEES OOK: DE NIEUWE OMEGA SPEEDMASTER CHRONOSCOPE MARKEERT 100 DAGEN TOT DE OLYMPISCHE SPELEN IN PARIJS

OMEGA Boutique
P.C. Hooftstraat 72, 1071 CB Amsterdam