Westfield Mall of the Netherlands

Christmas starts here met Kriss Kross Amsterdam

Westfield Mall of the Netherlands organiseert elk jaar in november als startschot van het feestseizoen een groot event met een unieke entertainmentshow. Dit jaar wordt het op donderdag 17 november weer een groot spektakel. Speciaal voor deze avond treedt Kris Kross Amsterdam op samen met Zoe Tauran en spelen zij onder andere hun laatste hit Adrenaline.

Iedereen is op 17 november vanaf 18.00 uur welkom om buiten voor de ingang van de mall plaats te nemen en het turn on the lights moment mee te maken. Daarna kunnen de bezoekers naar binnen om het optreden van Nederlands populairste artiesten van dit moment te bekijken.

Vanaf het turn on the lights moment kunnen bezoekers van Westfield Mall of The Netherlands elke dag genieten van de mooie feestversiering. Naast het shoppen van cadeaus is het voor de bezoekers een geweldige beleving om alvast in de feeststemming te komen. De winkels zijn elke dag geopend tot 20.00 uur en de restaurants en bioscoop tot 23.00 uur. Zijn de aankopen gedaan? Dan vloeit een dag winkelen bij Westfield Mall of the Netherlands moeiteloos over in ontspanning en is er naast het shoppen genoeg te doen voor de hele familie zoals het bezoeken van een spa, Peppa Pig World, indoor speelpaleis, bioscoop, gamestate en nog veel meer.