Nu in de winkel

NU IN DE WINKEL TALKIES FASHION ISSUE

‘Een frisse start, een nieuw begin, de luie warme dagen van de zomer zijn voorbij en nu september nadert ontwaken we uit onze zomerslaap. De zomer als een mooie droom achter ons latend, verwelkomen we een nieuw seizoen en hiermee ook nieuwe fashioncollecties, nieuwe kunst- en interieurcollecties en zoveel meer.

Om dit verfrissende seizoen in te luiden organiseer ik elke september de inmiddels befaamde Talkies Lunch waar ik mijn ‘Talkies tribe’ uitnodig om te netwerken, te leren en te inspireren. Vijftig leidinggevende en inspirerende vrouwen zijn getuige van de launch van deze Talkies  September Issue, en van informele presentaties van brands waar mijn hart sneller van gaat kloppen én welke bezieling en steun tonen aan bijzondere vrouwen en hun bedrijven en charity’s. Zoals bijvoorbeeld Longines; timekeeper van de lunch. Met hun slogan ‘Elegance is an attitude’ konden ze niet beter passen bij deze groep vrouwen. Een merk dat al jaren goede doelen steunt welke zijn opgezet en worden geleid door vrouwen, en vrouwelijke ambassadeurs heeft waar je ú tegen zegt. Naast actrice Kate Winslet die ik eerder al eens mocht interviewen was nu voormalig tenniskampioen Stefanie Graf (ze heeft een hekel aan de naam Steffi) aan de beurt. Graf vertelde me over haar bijzondere leven én dromen nu ze net vijftig is geworden. Zoals ook over ‘haar kinderen’ welke zij na (oorlogs)trauma met behulp van psychologen en meer aan een betere toekomst helpt met haar stichting Children For Tomorrow. Maar ook juwelenhuis Chopard verwelkomde dit jaar als jewellery partner van de lunch de vijftig bijzondere vrouwen met een waanzinnige tentoonstelling van hun collecties en kittige presentatie van de roerige geschiedenis van het familiebedrijf onder leiding van Caroline Scheufele herself. Het juwelenhuis domineert en steunt sinds jaar en dag de grootste vrouwelijke celebs van het filmdoek en is partner van het prestigieuze Cannes Filmfestival waarvoor zij onder andere de unieke Palm d’Or maken, welke ter ere valt aan de beste film van Cannes Filmfestival. Na een uur of drie worden de dames weer teruggereden naar office, home of next appointment door onze BMW drivers en is het work as usual. Dolgelukkig word ik van deze heerlijke middag met mijn favoriete vrouwen die na de lunch volledig geïnformeerd en verwend weer de laatste drie maanden van het jaar gaan knallen!

Zo ook covermodel, model, presentatrice en member van mijn Talkies tribe vanaf dag één; Anouk Smulders. Haar jaar werd abrupt onderbroken doordat er bij haar zus acute leukemie werd geconstateerd. Smulders zou Smulders niet zijn als zij niet ook hier haar schouders onder zette, samen met haar familie en gezin, en dit gruwelijke avontuur aanging. In dit zeer openhartige en emotionele interview geeft Anouk antwoord op een aantal prangende levensvragen uit het grote levensvragenboek en vertelt zij over nieuwe inzichten, dromen en diepe dalen. 

Kortom: deze editie zit vol (fashion)inspiratie, zakenvrouwen met ondernemerslessen, fijne interviews en inspirerende (reis)verhalen!

Enjoy!’