Nu in de winkel

NU IN DE WINKEL TALKIES BEAUTY ISSUE

‘Character is the most important condition of beauty’, aldus iconische schoonheid Sophia Loren. En karakter zit er wel in deze beautyeditie van Talkies! We trappen ermee af op de cover. Geïnspireerd door haar verhaal, haar doorzettingsvermogen en de sprong in het diepe om voor haarzelf te gaan en buiten haar comfortzone te treden, konden we de kans niet onbenut laten Payal Kadakia te interviewen toen zij vluchtig Amsterdam bezocht. Deze professioneel danseres, dochter van Indiase immigranten, maakt het big time in Amerika en de rest van de wereld. Uit een persoonlijke behoefte creëerde zij ruim zeven jaar geleden online fitnessabonnementservice ClassPass dat nu een miljoenenbedrijf is en ook Nederland verovert. Een inspirerend verhaal over vooroordelen, jezelf op de tweede plek zetten en doorgaan ‘when the going gets tough’. Vooral dat doorgaan en geen ‘nee’ accepteren lijkt ten grondslag te liggen aan zoveel succesverhalen van bijzondere ondernemers. Iets wat zeker zal gelden voor Rochelle Peetoom, die het stokje overneemt van haar vader Rob, een icoon in de kapperswereld. Eén van de weinige Nederlandse ondernemers die van zijn naam een wereldwijd (kappers)merk maakte en zijn vijftigjarig bestaan vierde dit jaar. ‘Ik blijf altijd aan vernieuwing en verbetering werken’, aldus de nieuwe CEO van Rob Peetoom kappers. Het had een uitspraak kunnen zijn van Evelien Leijten, winnaar van de befaamde Beauty Award, met haar Résidence de Beauté. Leijten heeft inmiddels een trofeekast vol awards staan in haar salon waar ze elke dag weer op topniveau werkt met haar team. Met zoveel ervaring en kennis van zaken schrijft Leijten vanaf deze editie regelmatig haar bevindingen en tips in een column. Zelf kroop ik achter mijn laptop om een aantal van mijn belangrijkste beautyproducten met je te delen die werkelijk doen wat ze beloven! Ik heb genoeg miskopen achter de kiezen om te weten wat nu wel werkt en wat niet. Er valt natuurlijk nog veel te ontdekken, maar een heel goede basis heb ik al gelegd en ik gun het ook jou! Dus doe er je voordeel mee en hopelijk inspireer ik je om de beste versie van jezelf te worden.

Naast mooie interviews met beautyondernemers vind je in deze editie natuurlijk ook lekker veel mode, interieur, kidslifestyle en fijne travel-tips voor heerlijke vakanties en weekendjes weg. 

Geniet lekker, bij voorkeur op een strandbedje op een zonovergoten bestemming, van deze nieuwe editie van jouw Talkies Magazine!