7X sterren die shinen met Chopard Haute Joaillerie Creations op het Cannes International Film Festival

Afgelopen dinsdag was het zover, het Cannes International Film Festival. Chopard speelt al jaren een belangrijke rol op de hedendaagse kunstscène met name door haar band die ze met het evenement heeft. Sinds 1998 werken ze al samen.

Verschillende celebrities waren uitgenodigd voor het Cannes International Film Festival. Allemaal droegen zij een sieraad uit de nieuwe collectie van Chopard. Glamour, glamour en nog eens glamour! Wij hebben voor jullie een rijtje gemaakt van onze favorieten.

1. Romee Strijd

Laten we eens beginnen met ons eigen Nederlandse topmodel Romee Strijd. Romee droeg een paar schitterende oorbellen uit de Haute Joaillerie Collectie. Gemaakt van 18kt White Fairmined Gold met diamanten. Ook droeg Romee twee bloemen cluster diamanten ringen van de Magical setting collectie. We love it!

2. Julianne Moore

Amerikaans actrice Julianne Moore straalde gister op de rode loper met een ketting van de Haute Joaillerie collectie. De ketting is van 18kt White Gold met een ovaal-vormige briljant geslepen diamant en ronde diamanten gemaakt. Samen met haar ketting droeg zij ook oorbellen in 18kt witgoud met een paar peervormige smaragden (48,84 karaat), smaragden en diamanten. Julianne droeg om het helemaal compleet te maken ook een ring van 18kt witgoud met een peer-vormige smaragd ( 21,55 karaat) en diamanten. Haar ring kwam ook uit de Red Carpet Collection.

3. Elle Fanning

Cannes International Film Festival jury werden verblind door Elle met haar oorbellen uit de Red Carpet Collection in 18KT White Gold met een paar roos geslepen diamanten (in totaal 17,82 karaat). Een verder detail is dat haar oorbellen in peervormige diamanten (16,54 karaat) waren geslepen. Elle droeg om haar rechterhand en diamanten ring uit de Temptations Collection in 18kt Roségoud met een hartvormige paarse toermalijn en diamanten. Om haar andere hand droeg zij een ring uit de Magical setting Collection in 18kt witgoud set met ronde diamanten (10,62 karaat).

4. Chloë Sevigny

Amerikaanse actrice en ster van de film “The Dead Don’t Die” Chloë Sevigny koos voor een Manchet armband in 18kt witgoud set met diamanten (74,59 karaat). Ze had een prachtig paar oorbellen met twee briljant geslepen diamanten van 3 karaat, wederom uit de Haute Joaillerie collectie.


5. Araya Hargate

Britse, Thaise actrice en model Araya Hargate droeg prachtige oorbellen en een ketting in 18kt. De oorbellen zijn gemaakt van wit Fairmined goud in peervormige, ronde vorm en Marquise geslepen diamanten (in totaal 67,07 karaat). Haar ring is van 18kt witgoud set met een peer gevormde diamant, allemaal uit de Haute Joaillerie collectie. Diamonds are a girl’s best friend!

6. Izabel Goulart

Braziliaans model Izabel Goulart schitterde in oorbellen van Titanium met Robijnen (53,07 karaat), roze saffieren en diamanten. Ze droeg een ring van 18kt witgoud met een kussen vormige Robijn en diamanten, zowel uit de Haute Joaillerie collectie.

7. Caroline Scheufele

Last but not least! Co-voorzitter en artistiek directeur van Chopard Caroline Scheufele verblind in een ketting uit de tuin van Kalahari collectie in 18kt witgoud met een 26-karaats D-vlekkeloze hartvormige ruiten en Diamanten.