ALTIJD EN OVERAL DE NUFACE® MINI

Fitness voor het gezicht? Ja hoor, ook dat bestaat! En dat hoeft niet lang te duren. Met de NuFace Mini kun je in slechts vijf minuten per dag, altijd en overal deze natuurlijke en niet-invasieve facelift toepassen. En je ziet er direct frisser uit!

Met deze nieuwste innovatie worden gezichtscontour en huidtoon verbeterd, krijgt verslapping van de kaaklijn meer contour en rimpels op de wangen, kraaienpootjes bij de ogen en rimpels op het voorhoofd verminderd. Hoe dat precies werkt? Door middel van een microstroombehandeling. Het NuFACE Mini device heeft alle voordelen van microstroombehandeling verpakt in een klein, draagbaar én krachtig device. Zo kan je deze overal mee naar toe nemen, of je nu veel reist, werkt of gewoon een weekendje weg gaat.

De resultaten zijn direct zichtbaar en bij regelmatig gebruik langdurig zichtbaar. Hoe je de NuFace het beste kunt gebruiken? Vijf dagen per week, gedurende zestig dagen waarna je voor onderhoud terug kunt gaan naar drie dagen per week.

De NuFACE Mini is veilig in gebruik en effectief voor alle huidtypes en leeftijden. Het NuFACE Mini device is verkrijgbaar voor €219. Je krijgt daarvoor het NuFACE Mini Device, de bijbehorende Gel Primer (59 ml) en een oplaadstation met Power Adapter.

Meer info: mynuface.nl