Beautytruck

Weet je nog wat er vroeger een bus voor huis kwam, waar je brood, kaas, melk en eieren kon kopen? Dat deze succesformule geen vergane glorie is dit nieuwe concept wel zien, alleen dan in een ander jasje… Want ook beauty kan heel makkelijk aan huis, dankzij de eerste mobiele schoonheidssalon in Nederland: BEAUTYTRUCK HELEMAAL Mooii. 

Met weinig vrije tijd komt deze beauty bus als geroepen, want ook al is tijd kostbaar; verzorgde handen, voeten en een verzorgde look zijn heel belangrijk. Daarom rijdt de beautytruck nu naar jou toe! Ontwikkeld door de altijd drukke carrièrevrouw Ursula van Leeuwen, die al ruim dertig jaar in de cosmetica werkt.

Tijdens je bezoek word je in de watten gelegd met heerlijke beauty behandeling. Denk aan de vele kleuren nagellakken van CND Shellak, de mooiie verzorgingsproducten van Payot en de kleurrijke make-uplijn van T.LeClerc.

Op maandagen staat de truck in Barendrecht en op dinsdag in Zwijndrecht. Verder is de beautytruck te boeken op elke gewenste locatie voor kinderfeestjes, vriendinnenparty’s, workshops en events van bedrijven.