Direct wonderen voor je huid met deze Facial Oil

Natuurlijk, vegan én luxe; dat zijn de Facial Oils van het Nederlandse science based merk Combray. Enkel twee zeer effectieve ingrediënten vormen de basis van deze luxe verzorgingslijn, waaronder het unieke gepatenteerde antioxidant Oxofulleram®, een exclusief ingrediënt dat zelfs duurder is dan goud en platina!

Combray Facial Oil is alles wat je huid nodig heeft om er gezond en stralend uit te zien. Om de dag mee te beginnen en mee te eindigen. Een all-in-one product, je huid heeft niet meer nodig dan dat.

Dat komt onder meer door het unieke ingrediënt Oxofulleram. We weten allemaal dat antioxidanten belangrijke werkstoffen zijn voor het behoud van een gezonde en mooi uitziende huid. Het krachtige Oxofulleram dat in elke olie van Combray zit, werkt veel sterker dan Vitamine E en is ook effectiever. Zie het als een ‘radicalensponsje’; het neutraliseert de schadelijke vrije radicalen vele malen vaker dan vitamine E kan. Het doet zijn werk in de huidcel bij de celwand en daardoor gaat niets van de beoogde werking verloren. Rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken verminderen hierdoor aanzienlijk. Bovendien werken de oliën helend en kalmerend op een rode geïrriteerde of gestreste huid. Eén druppeltje is al genoeg voor een waanzinnig resultaat.

De Regenerating Facial Oil op basis van druivenpitolie

In de Combray Regenerating Facial Oil zit – naast Oxofulleram – druivenpitolie. Druivenpitolie bevat naast vitamine E en resveratrol, linolzuur dat rijk is aan omega 6 vetzuren. De relatief lichte olie is bij uitstek geschikt voor cosmetisch gebruik. De olie is superherstellend en regenererend. Verkrijgbaar voor 30ml €130,-.

De Rejuvenating Facial Oil op basis van avocado-olie

Niet alleen goed om te eten, maar ook zeker om mee te smeren: avocado! Deze olie bevat een hoge dosis essentiële en niet essentiële vetzuren en zit vol met vitamines en mineralen. De olie heeft de bijzondere eigenschap diep in de huid te kunnen doordringen. Het wordt bovendien razendsnel door de huid opgenomen, waardoor je snel resultaat ziet en je huid optimaal gehydrateerd wordt. Bovendien wordt de collageenaanmaak gestimuleerd, waardoor huidveroudering effectief wordt tegengegaan. Het resultaat is een gezonde en stralende huid. Verkrijgbaar voor 30ml €140,-.

De Nourishing Facial Oil op basis van arganolie

De nieuwste olie van Combray! Net als de andere gezichtsoliën bevat deze olie het exclusief gepatenteerde antioxidant Oxofulleram. Hier is de voedende en beschermende arganolie aan toegevoegd, ook wel bekend als “vloeibaar goud”. En that’s it – niets meer en niets minder. De kostbare arganolie (Argania Spinosa) uit Marokko bevat een hoge dosis essentiële (Omega 6) en niet essentiële (Omega 9) vetzuren. De olie is rijk aan vitamine E, betacaroteen, polyfenolen, squalaan en fytosterolen. Waar arganolie verder om bekend staat en wat het precies doet voor je huid? Het bevordert de elasticiteit en de hydratatie van de huid en herstelt de barrièrefunctie van de huid. Ook word je beschermd tegen schadelijke vrije radicalen en wordt uitdroging van de huid voorkomen, waardoor fijne lijntjes en rimpels een stuk verminderen. Al na een paar dagen voelt de huid comfortabeler aan en is deze optimaal gehydrateerd. Verkrijgbaar voor 30ml €160,-.

Maureen van Veelen, een van de eigenaren van Combray

Dus: druppelen maar! Welke olie het beste bij jou past, is persoonlijk. Want de druivenpitolie is dus wat luchtiger van textuur, de avocado-olie wat zachter en arganolie wat rijker. Voor iedere voorkeur is er een bijpassende olie.

Tip: geef de huid minstens twee weken de tijd aan het gebruik van de olie te wennen. En het mooie is: je huid heeft naast de Combray Facial Oil (en een goede UV-filter) niets anders meer nodig!

Wist je dat…

Combray is ontwikkeld door de Nederlandse prof. Dr. Kees Hummelen, hoogleraar scheikunde aan de Rijksuniversiteit Groningen? Combray is een science based bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van producten die de menselijke gezondheid en het uiterlijk bevorderen. Zowel Oxofulleram als de Combray gezichtsoliën worden in het laboratorium in Groningen op ambachtelijke wijze gemaakt. Omdat er uitsluitend met de hoogste kwaliteit cosmetische oliën worden gewerkt, worden er kleine batches gemaakt zodat alle producten aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Geen van de gezichtsoliën van Combray bevat toegevoegde parfums, kleurstoffen, parabenen, emulgatoren of andere chemische stoffen. De producten worden uiteraard niet op dieren getest en zijn vegan proof – goed voor mens en dier dus!

De Facial Oils zijn verkrijgbaar via combray-skincare.com.

Combray heeft ook een sample service: bij aankoop van twee miniaturen naar keuze betaal je er slechts één. Bovendien krijg je 15% korting op je eerstvolgende bestelling.