Dit is PUPA’S waanzinnige herfstcollectie

Warme en delicieuze tinten; diepbruin en bordeauxrood gecombineerd met camel en honing amber; dat zijn de kleuren uit PUPA’S waanzinnige herfstcollectie Privée!

Rode draad in de collectie staat de verfijnde, moderne vrouw met een vleugje vintage. Jassen en capes, juwelen en leder concurreren met elkaar in een harmonie van aperte allure – we love it. Met donkerrode lippen en een intense ooglook maak je je look helemaal af.

De Privée collectie van PUPA bestaat uit een aantal producten. Zo is de Pure Color Eyeshadow een multidimensionale finish met een stijlvolle, metallic achtige schittering. De pure, natuurlijke kleuren geven een stijlvolle oogopslag en is verkrijgbaar in drie kleuren: Luxury Copper, Intense Brown en Exclusive Burgundy. Extra accent geef je je ogen met de Automatic Eye Liner – Extreme Staying Power, die zet een superstrakke lijn met een chic resultaat. Door de romige en zachte textuur is de Automatic Eye Liner snel en eenvoudig aan te brengen en voelt deze comfortabel op het oog. En hij is ook nog eens waterproof, bestand tegen herfstige buien en vlekt niet. Perfect voor het najaar dus!

In de collectie is ook een bloedmooie highlighter, voor een extra gracieuze glans tijdens de wat donkerdere dagen van het jaar. En de Liquid Lip Color – Color & Top Coat – die overigens ook waterproof is! – siert de lippen met een intense, luxueuze kleur. De Liquid Lip Color bestaat uit twee stappen: breng eerst de gewenste kleur aan en eindig met de topcoat. De laatste stap zorgt voor een landurig en extra glanzend resultaat. Je nagels match je door ze te lakken in de klassieke rode kleur Glass Effect Nail Polish. De shiny gellak is zeer gepigmenteerd en dekt goed, al vanaf de eerste laag.

Je kunt de hele collectie bewonderen op PUPA.nl