Gebronsde teint in vier stappen

Een mooie teint en een scherpe kaaklijn? Ha, dat willen we allemaal wel! De natuur een klein beetje helpen om het gewilde resultaat te bereiken mag wat ons betreft best. En het is dichterbij dan je denkt, met het nieuwe Pupa Bronzing & Contouring Palet!

Door de nadruk te leggen op de gezichtsvormen zoals jukbeenderen en kaaklijn, krijgt het gezicht betere balans en ziet het er mooi gevormd uit. Pupa Milano combineert de contouringproducten van met bronzingproducten in een mooi en nieuw pallet. Hiermee krijg je een natuurlijk en egale teint in slechts vier stappen!

Stap 1: Bronzer

De lichtgewicht en gemakkelijk aan te brengen textuur is verrijkt met Soft Focus Poeders die kleine lijntjes en oneffenheden verzachten. Het geeft een natuurlijke teint met een stralende finish. Breng de bronzer aan over het gehele gezicht met ronddraaiende bewegingen.

Stap 2: Contouring bronzer

De zijdezachte en lichte textuur bevat een innovatieve mix van sferische poeders en pigmenten voor een zachte, matte dekking. Door de donkere kleur en de mattere finish dan de bronzer is dit product perfect 0m de gelaatstrekken te vormen en de vorm van het gezicht in balans te brengen door met schaduw en licht te spelen.

Stap 3: Highlighter

De lichtgewicht textuur is verrijkt met Soft Focus Poeder en sprankelende parels voor een gegarandeerde gladde en stralende huid. Deze highlighter kan perfect gebruikt worden voor het zo geliefde strobing effect en de hogere delen van het gezicht te benadrukken en te laten stralen.

Stap 4: Blush

Zacht, zo licht als een veertje en lichtelijk gepigmenteerd. De blush blijft perfect zitten en hecht goed aan de huid voor een fluwelen uitstraling en een subtiele gloed. Wangen en jukbeenderen worden verfraaid met een pure, zijdezachte teint. Door al deze vier stappen te nemen en de vier producten te gebruiken, word je gezicht voorzien van een prachtig 3D effect voor een ultieme zomerse look!