hannah’s essentials

Het wordt weer snel donker buiten, het is guur en koud en dus kruipen we lekker binnen op de bank, verwarming hoog aan! Daar word jij misschien wel blij van, maar je huid niet zo. Om te zorgen dat ook in de winter je huid straalt, heeft hannah een aantal fijne essentials die niet op je badkamerkast mogen ontbreken deze winter.

Onze favoriet voor gure dagen als deze is hannah’s Cell Active. Die activeert je doorbloeding krachtig, waardoor er een zuurstofboost ontstaat. Dit is geen crème om te gebruiken als verzorging, maar enkel om de doorbloeding te stimuleren. Nadat je de Cell Active hebt aangebracht, zal je huid rood opkleuren. Als het goed is tenminste… Want wanneer de huid niet rood wordt, betekent dit dat de doorbloeding nog te wensen overlaat. Dus werk aan de winkel! Wanneer je een gastendoekje goed nat maakt en dan stevig uitwringt, gooi ‘m dan eens een minuut in je magnetron en bedek je gezicht ermee. Het resultaat? Een heerlijk warme doek die de doorbloeding nog intenser stimuleert. Daarnaast zorgt de warmte van dit kompres ervoor dat de dode huidcellen zich volzuigen met de stoom die ervan af komt. Zo bereid je je huid optimaal voor op de crème die je daarna aanbrengt en zal daardoor zelfs beter opgenomen worden. Na het gebruik van de Cell Active ziet je huid er allesbehalve ingedut uit. Alsof je een heerlijke strand- of boswandeling op een mooie herfstdag hebt gemaakt.

All-in 1

De doorbloeding in je huid regelmatig stimuleren is natuurlijk één ding, maar vergeet daarbij niet de juiste voeding te geven aan je huid. Je hebt je huid immers geactiveerd, dus verzadig haar door de juiste werkstoffen toe te dienen! Hiervoor kun je het beste de Oxys Genes gebruiken. Deze veelzijdige crème bevat een geavanceerd transportsysteem. Dit zorgt ervoor dat zuurstofmoleculen je cellen activeren. Zuurstof heb je nodig om te leven en dat geldt ook voor je (huid)cellen. Extra fijn: deze crème vermindert ook echt de donkere kringen onder je ogen. Hier hopen zich vaak afvalstoffen op en door het zuurstoftransport in je huid met de Oxys Genes te activeren, kunnen deze afvalstoffen beter worden afgevoerd. Het fijne aan de Oxys Genes is dat je deze kunt gebruiken als dag-, nacht- én oogcrème!

Sunkissed

Naast een optimale doorbloeding en dus een gezond uitziende huid, is een beetje extra kleur tijdens de herfst- en wintermaanden wel zo fijn. Gebruik hiervoor eens de Touch of Colour. Deze huidverbeterende crème met daarin pigmentpoeders die zich aanpassen aan je huidteint, is alles wat je nodig hebt om je huid er niet grauw uit te laten zien. Naast een huid die eruitziet alsof je hebt genoten van een zonvakantie werkt de Touch of Colour ook matterend op de vettere delen van je huid. Die extra poeder heb je dus niet meer nodig!

Shop de items op hannah.nl