How to… De Dynasty-look

Voor onze september issue doken we in de wereld van ‘Dynasty’. Fallon Carrington is de knappe, slimme maar soms o zo sluwe dochter van miljardair Blake Carrington uit ‘Dynasty’ en is als je het ons vraagt de meest stijlvolle uit de Carrington-familie. She’s always fabulous en dat geldt zeker voor haar make-up. Wij vragen aan PUPA Milano hoe we net zo een Dynasty-look kunnen creëren!

Voor deze look gebruiken we de producten uit PUPA’s Retro Illusion-collectie.

Stap 1  

De Smoothing Foundation Primer zorgt ervoor dat je make-up beter blijft zitten.Daarnaast geeft het je huid een zachte en egale look.

Stap 2

Dankzij de Extreme Cover Foundation ziet je huid er perfect egaal uit. Kleurverschillen en vlekjes verdwijnen direct door de hoge concentratie kleurpigmenten. De olievrije formule past bij elk huidtype en geeft een natuurlijk semi-matte uitstraling.

Stap 3

Breng een kleine hoeveelheid van de Extreme Cover Concealer aan over de foundation in een tint lichter om schaduwen te laten verdwijnen.

Stap 4

Om de wenkbrauwen op een natuurlijke en vooral eenvoudige manier aan te zetten gebruik je Eyebrow Intense Powder in kleurnummer 001.

Stap 5

Voor een dramatische blik breng je de donkere teint van vintage chic 003 aan op het gehele bewegende ooglid. Breng daarna de donkere kleur van retro dreaming 001 aan rondom het oog en op het ooglid en meng dit met de kleur retro chic 003 op de arcadeboog. Dat zorgt voor een prachtig effect. Maak het af met de donkere kleur van art deco 002 op het uiteinde van het ooglid om dat te verlengen en schaduw te creëren. Voor een nog intensere blik breng je deze ook op de onderste wimperrand aan en de lichte kleur van vintage chic 003 onder de wenkbrauw om reflectie te creëren.

Stap 6

Zet ook je wimpers aan met de green illusion 503 – doe dit op het uiteinden van je wimpers voor een subtiel effect.

Stap 7

Een extra gouden glans creëer je met 001 optical art op de hogere delen van het gezicht.

Stap 8

Maak je look af met lippen om te kussen! Good feelings 040 is daar perfect voor. Breng de matte kleur van retro illusion 001 Lip Palette aan vanaf de buitenkant van de lippen en meng richting het midden van de lippen. Breng de helderrode kleur in het midden aan om zo extra contrast te creëren.