How to...

De sunset look

Verleidelijk, tropisch en exotisch! Zó willen we eruit zien deze zomer. Dit resultaat bewerkstellig je met deze zonnige make-up collectie vol warme en diepe kleuren in combinatie met koele en stralende tinten. Prachtige producten om jouw zongebruinde huid te versterken. Voor deze look gebruiken we de producten uit PUPA’s limited edition Sunset Blooming-collectie. Zo creëer je de look!

Stap 1
In deze look zijn je ogen de key! Warme en diepe kleuren worden vakkundig afgewisseld met koelere en stralende tinten. Intens blauw en diep groen worden op je ogen gecombineerd met gouden accenten, afgewisseld met tinten paars en fuchsia. Make-up om de gebruinde huid te versterken en verfraaien! De ‘Compact Duo Eyeshadow’ is uitgevoerd in kleuren die geïnspireerd zijn op de schaduwen en reflecties van de zonsondergang waarbij nieuwe kleuren onthuld worden. De stevige textuur, die makkelijk te mengen is en zijdezacht aanvoelt, smelt op het ooglid voor een glad en egaal resultaat. Tip: voor een meer intense kleur is het aan te raden om de oogschaduw met de vingertoppen aan te brengen. Breng de kleur EXOTIC DREAM 001 aan op de arcadeboog en verdeel het richting het bewegende ooglid. Intensifieer de look door aan de basis van de wimpers BLUE SUNRISE 79 aan te brengen en SUNSET PARTY 002 in de binnenste ooghoek om zo de ogen te laten stralen.

Stap 2
De ‘Triple Purpose Eye Pencil’ is een oogproduct dat maar liefst drie doeleinden heeft: EYELINER om de ogen perfect te omlijnen, KAJAL om de ogen intens te maken en OOGSCHADUW voor pure kleuren die perfect te mengen zijn. De textuur is zacht en glad met een perfecte kleurintensiteit. Je ogen worden verbazingwekkend benadrukt, versterkt en intens. Breng aan op de buitenste ooghoeken. 

Stap 3
Op je lippen gebruik je de ‘Liquid lip colour’. Deze biedt long-lasting kleur en tegelijkertijd een glanzende topcoat voor een perfect comfortabele gevoel op de lippen en een ultra-shiny look. De kleur 020 RED HIBISCUS past perfect bij deze look. Breng de liquid lip colour aan en wacht enkele seconden totdat het goed droog is. Breng vervolgens de glanzende topcoat over de kleur aan voor een omhullende finish en perfect gevoede lippen. Goed sluiten na gebruik!

Stap 4
Dan je wangen! De ‘Blush and Highlighter’ is een twee-in-één product voor een vlekkeloze huid en de perfecte uitstraling. De blush zorgt voor een egale teint en een stralende huid met een satijnen finish. De highlighter creëert mooie lichtreflecties die de contouren van het gezicht versterken. De lichtgewicht en zijdezachte textuur mixt perfect met de huid en kleurt en verfraait haar met ultra-fijne microparels. Breng de blush aan op de jukbeenderen, van de wangen richting de slapen en terug. Breng de highlighter aan op de brug van de neus en de cupidoboog om zo deze zones te verhelderen. 

Stap 5
Tot slot je nagels! Met de ‘Lasting Color Gel’ in 187 INTENSE FUCHSIA creëer je een ultra glanzende finish. De lak is rijk aan pigmenten, voor een vol en rijk kleurresultaat! 

pupa.nl