Marc Lubach Spa!

Hij is net open en het is de kroon op zijn werk: de Marc Lubach Spa in het nieuwe vijfsterren Pestana Hotel in Amsterdam! En wij mogen je een speciale openingsactie aanbieden!

Marc Lubach: ‘Hier kom je voor service, relaxen en behandelingen van het hoogste niveau. En natuurlijk heb ik er een kapsalon in. Je kunt ervoor kiezen alleen heerlijk te ontspannen in het zwembad en de sauna of alleen een behandeling te boeken – of juist allebei. Er zijn 24/7massages te boeken en ook gezichtsbehandelingen van De HuidAcademie, met de producten van ZO Skin Health en NuFACE. In mijn kapsalon werk ik met de verven van Keune en de stylingproducten van Philip B en daarnaast kun je er terecht voor haarverlengingen van Ogé Exclusive. Make-up doe ik met Colorescience. Je moet je plekje wel van tevoren reserveren, maar dan weet je ook zeker dat je alle tijd en ruimte hebt om hier helemaal bij te komen!’

Try me!

Benieuwd naar de Marc Lubach Spa? Speciaal voor Talkies-lezers is er een openingsactie! Kom samen met een vriend(in) voor de prijs van één genieten van een dagje wellness. Reserveer via 020-2206903 of spa@marclubach.nl o.v.v. ‘Talkies Magazine’ en betaal samen slechts 50 euro. Aan het eind van de dag krijgen jullie een goedgevulde goodiebag mee naar huis. De actie is geldig tot en met 8 maart 2018.