Olcay Gulsen lanceert Femme Power

Tijdens een lunch met al haar bekende vriendinnen, lanceerde Olcay Gulsen haar eigen parfum in Amsterdam; Femme Power. Na een bewogen jaar bewijst Olcay dat zij ondanks tegenslagen een onwijs sterke vrouw is!

Olcay: ‘De afgelopen jaren heb ik me verdiept in de wereld van geuren en de indruk die zij achterlaten. Een parfum kan een grote impact maken en veel zeggen over je persoonlijkheid’.

Tijdens de reizen die Olcay maakte heeft ze veel nieuwe geuren en ingrediënten ontdekt. Tijdens haar reis heeft ze besloten een geurlijn te ontwikkelen van haar favoriete ingrediënten. Femme Power is een prachtige en mysterieuze geur die heel vrouwelijk is. Femme Power is opgedragen aan sterke vrouwen, zij inspireren Olcay al haar hele leven om daadkrachtig te zijn. Wanneer je Femme Power draagt, draag je niet alleen een parfum, maar ben je onderdeel van een beweging.

Benieuwd geworden naar deze parfum? Femme Power is vanaf 26 November exclusief verkrijgbaar bij Etos en bestaat uit een 50 ml Eau de Parfum, 15 ml Eau de Parfum, Shower & Body Cream, geurkaars en Home Perfume.