Reinig je huid in drie stappen met hannah

Het tweemaal daags reinigen van de huid is een belangrijke stap in huidverbetering. Want een huid die niet goed gereinigd is, neemt de werkstoffen in crèmes en serums minder goed op en ook kunnen de poriën verstopt raken, waardoor je last van onzuiverheden kunt krijgen. Reinig je huid nu in drie stappen met hannah! 

Stap 1

Reinig je huid met een hydrofiel reinigingsproduct. Wat hydrofiel precies inhoudt? Het product moet met water vermengbaar zijn, zonder te schuimen. Dit zorgt ervoor dat de huid diepgaand wordt gereinigd op een milde, zachte en effectieve wijze zonder uit te drogen. Zo wordt de natuurlijke huidbarrière intact gehouden en krijg je een zacht, fris en comfortabel gevoel.

De hannah Cleansing Milk en de Cleansing Oil zijn beide hydrofiele reinigingsproducten. De milk zorgt ervoor dat de huid diepgaand wordt gereinigd en ontdoet je huid van make-up, overtollig talg en andere onzuiverheden. Het is rijk aan vitamines, zorgt voor een verzachtend en kalmerend effect en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. En bij de drogere of geïrriteerde huidcondities is de Cleansing Oil een goede optie. Dankzij de sojaboonolie en dermofeel raakt de huid niet uitgedroogd en kan zelfs de meest gevoelige huid intensief worden gereinigd.

Stap 2

Na het reinigen met de Milk of Oil volgt de Sensitive Skin Lotion, die de huid verfrist en de laatste resten vuil verwijderd. Het heeft een zuiverende, verkoelende en verzachtende werking, doordat de lotion onder andere komkommer bevat. Tijd voor een detox, met stap 3!

Stap 3

Je huid intensief reinigen en ontgiften? Dan kun je het Cleansing Clay masker aanbrengen, een diep reinigend ‘detoxmasker’. Al sinds jaar en dag staat natuurlijke klei bekend vanwege de ongekend krachtige, reinigende en zuiverende eigenschappen en dit masker is dan ook samengesteld op basis van een synergetische mix van de honderd procent natuurlijke kleisoorten kaolien en bentoniet.

De Cleansing Clay is geschikt voor iedere huid die behoefte heeft aan een regelmatige dieptereiniging, maar met name voor de onzuivere en/of vettere huid en vanwege de ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen ook zeer geschikt voor een gevoelige en zelfs een geïrriteerde huid. En ook heel fijn: in tegenstelling tot andere kleimaskers wordt de Cleansing Clay niet hard, dus na het aanbrengen, inwerken en verwijderen van het masker voelt de huid zacht en comfortabel aan en ziet deze er ook egaler uit!

Je bent nu klaar om een crème en/of serum aan te brengen!

Cleansing Milk 50ml/€19,00
Cleansing Oil 50ml/€32,00
Sensitive Skin Lotion 50ml/€19,00
Cleansing Clay 40ml/€34,00

Kijk voor meer informatie en een hannah huidcoach bij jou in de buurt op www.hannah.nl