Let’s treat ourselves!

Retreat opent officieel haar deuren in het centrum van Rotterdam. De bijzondere cosmeticashop, inclusief luxe treatmentrooms straalt internationale allure uit. Voor een verwendag moet je dus naar Rotterdam!

Een Parijs’ appartement, ingetogen en chique. Dat is het gevoel wat je krijgt als je de luxe shop binnenwandelt. Hoge plafonds, vier meter hoge deuren en een aaneenschakeling van de meest luxueuze materialen en presentaties. Hier zijn uiteenlopende topmerken te vinden en is er keuze uit diverse, altijd gepersonaliseerde behandelingen.

Boek er een behandeling Aquadermabrasion Diamond Peel van Royal Fern. Deze intensief verzorgende en reinigende behandeling behoort tot het beste wat de cosmeticawereld vandaag de dag te bieden heeft. Daarnaast verzorgd Retreat ook verfijnde behandelingen van onder meer Malin+Goetz, Perricone MD en Natuara Bissé.

Op zoek naar een mooi cadeau voor jezelf of voor een lieve vriendin? Retreat biedt naast behandelingen een groot scala aan beauty producten. Waaronder make-up van Rouge Bunny Rouge en MDMflow, parfums van onder meer Pour Toujours, BDK Parfums Paris, Agonist en Huitieme Art.

Gelegen in één van de meest smaakvolle straten van Rotterdam, aan de Van Oldenbarneveltstraat 123 is de luxe shop te vinden.