SPA ESCAPE IN AMSTERDAM

Hotelgast of niet, in het nieuwe vijfsterrenhotel Pestana Amsterdam Riverside ben je aan het goede adres voor een fikse portie me-time. Talkies Beauty Editor, topkapper en visagist Marc Lubach opende hier namelijk de deuren van zijn gloednieuwe wellness. En de voorpret daarop begint hier!

Een eigen spa. Marc droomde er al langer van en met de opening van het nieuwe Pestana Amsterdam Riverside was de mogelijkheid daar. Het luxe hotel – met daarin de spa – bevindt zich in een prachtpand, in een nationaal monument. Namelijk het oude stadsarchief, aan de Amsteldijk 67, met uitzicht op de gelijknamige rivier. En daal je de trap af? Dan sta je ineens in een oase van rust, in de Marc Lubach spa. Zo’n escape moet je jezelf af en toe gunnen, toch?

 

De wellness is een ruime en rustige omgeving waar je kunt bijkomen in een schitterend zwembad, een sauna en een Turks bad, maar je kunt je er ook helemaal in de watten laten leggen door de deskundige medewerkers. Zo kun je er terecht voor MediSpa-behandelingen van De HuidAcademie, met de producten van ZO Skin Health ontwikkeld door de wereldwijd gerenommeerde dermatoloog Dr. Zein Obagi. Daarnaast wordt er gewerkt met de exclusieve merken NuFACE en Colorescience. En natuurlijk is er een kappersruimte in de spa. Marc doet hier zijn haar-treatments, waarvoor hij werkt met Keune en Philip B. Alle behandelingen zijn afzonderlijk te boeken.

Marc Lubach Spa in Pestana Amsterdam Riverside hotel
Amsteldijk 67
1074 HZ Amsterdam
020-2206903
spa@marclubach.nl

Tekst Suzanne van der Hout