Talkies Test: hannah Xperience

Als je op een redactie werkt heb je het geluk allerhande beautymerken, -producten en -behandelingen te kunnen testen. Voor Talkies’ Sanne niet altijd een succes, want ze heeft een moeilijke huid, lees: allergisch, droog, rood, trekkerig, eczeem and so on…

Allerlei merken heb ik de afgelopen tien jaar tijdens mijn Talkiescarrière mogen testen, maar niet een met succes. Totdat ik kennismaakte met het oer-Hollandse merk hannah. En dit is geen verkoopprietpraat. Voor het eerst sinds járen ervaar ik dat mijn huid er redelijk rustig uitziet, straalt, minder rood is en ik nooit meer velletjes heb!

Om de twee maanden boek ik dan ook met alle liefde een ‘hannah Xperience’. hannah is een huidverbeteringsmerk en met vierhonderd hannah-huidcoaches in het land, is er altijd eentje in jouw buurt. Ik reis af naar Voorthuizen waar hun Coaching Center zit. De doelstelling van deze experience is om je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van hun technieken en producten. Tijdens de anderhalf uur durende Xperience, word je door de huidcoach getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat.

Onderga je een behandeling bij hannah, welke dan ook, dan bestaat deze altijd uit vijf stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Eerst meet de huidcoach de conditie van je huid op vocht, vet, gevoeligheid en ph-waarde. Aan de hand van deze metingen passen ze je behandeling aan, zodat deze voor iedereen op maat is. Met als kers op de taart de bindweefselmassage; een intensieve – maar lekkere – massage die ervoor zorgt dat er collageen aangemaakt wordt, de huidstructuur verbetert en er meer volume ontstaat. Na de behandeling voel je je echt als herboren, voelt je huid weer als nieuw aan en kan ik er met de bijpassende producten weer even tegenaan!

Mijn drie hannah-lievelingsproducten:

De Touch of Silk breng je na je gezichtsverzorging aan en voelt zó zijdezacht aan! Het zorgt voor een matterend effect en zorgt ervoor dat je make-up beter blijft zitten. De Cleansing Clay is een heerlijk detoxmasker voor in de avond en de Cleansing Oil gebruik ik elke ochtend en avond om mijn gezicht te reinigen. Het fijne hieraan is dat er enkel water aan te pas komt dus je niet meer hoeft te “schuren” met wattenschijfjes of reinigingsdoekjes.

Tekst: Sanne van Kuijck