We love LO

Doet de naam LO nog geen belletje bij je rinkelen? Dat kan kloppen. LO is namelijk een fris en nieuw lipverzorgingsmerk met een verfrissende kijk op de beauty-industrie.

Natuurlijke skincare

Oprichtster Rosa Polak had de ambitie om skincare te ontwikkelen die volledig natuurlijk is: niet alleen de inhoud, maar ook de verpakking. Een unicum in de cosmeticawereld. LO introduceert drie nieuwe flavours: BOMBA, TENGO en VOID. Elke nieuwe smaak is op zijn eigen manier bijzonder.

Bomba

RICH. FLORAL. LUSCIOUS.
Een echte nutrition bomb in een donker walnoothouten verpakking. Met CO-2 extracten van rood fruit als frambozen en granaatappel. Vol met antioxidanten die dunne lijntjes tegengaan en collageen productie activeren. De toevoeging van rozenolie (Rosa Damascena) geeft je een rijk, luxueus gevoel.

Tengo

WHIPPED. JUICY. FRUIT.
Een levendige balm, met een mix van mango, citrusvruchten en papaya die samen werken om je lippen te plumpen. TENGO zit in een even exotische houtsoort, genaamd bubinga. De toevoeging van calendula heelt en stimuleert bloeddoorstroming naar de lippen. Bovendien is deze balm whipped, wat zorgt voor een super fluffy texture. Dus licht op de lippen. De sweet orange geur brengt de zomer alvast een stuk dichterbij.

Void

VELVET. TINTED. ECSTASY.
Laat een subtiele tint achter, maar blijft in de basis een care product. VOID zit vol met paars fruit, en geeft een voluptueus gevoel aan je lippen. Deze balm is natuurlijk gekleurd, zonder enige vorm van zware metalen. En dat is tegenwoordig bijzonder. Naast de balm heeft ook de verpakking een stijlvolle kleur: diep paars padouk hout.