Weg met die droge huid

We hebben lang van de warme temperaturen mogen genieten en konden dus extra lang genieten van blote benen! Maar nu de dagen korter worden en het buiten freezing is moeten we eraan geloven, onze huid voelt droger en krijgt veel te verduren. Tijd dus om aan een goede basis te werken!

Met de ingang van de wintertijd worden de dagen korter en donkerder. En die heersende kou helpt ook niet voor een gladde, gehydrateerd huid. In deze periode is het dan bijvoorbeeld extra fijn om lekker lang onder de douche te staan, op te warmen en ons in te zepen met een heerlijk ruikend product dat goed schuimt. Dit geeft je dat schone gevoel, maar wist je dat schuim helemaal niet zo goed voor je huid is? Ook de hoge parfumering doet helaas niet veel goeds voor je huid. Door schuimende producten te gebruiken droogt je huid alleen maar meer uit. Daarnaast wordt er ook nog eens veel vocht onttrokken aan je huid, waardoor het verouderingsproces een zetje in de verkeerde richting krijgt. Hiermee vergroot je hiermee de kans op vervelende huidaandoeningen – en dat willen we natuurlijk niet.

Sojaboonolie

Ons advies? Maak gebruik van een shower treatment met sojaboonolie, die de eigenschap heeft om daar waar nodig het vetfilmpje van je huid te herstellen. De Shower Treatment van hannah is een weldaad voor je huid om de dag te beginnen (of om ermee af te sluiten) vanwege de kalmerende en verzachtende eigenschappen. Zelfs de zeer droge of gevoelige huid heeft hier baat bij. Zo’n doucheolie droogt je huid niet uit en zorgt voor een zachte, soepele, jeukvrije én ook gevoede lichaamshuid. Een doucheolie met een pompsysteem is zuiniger in gebruik en gaat daardoor wel vier keer langer mee dan een knijpfles. Wanneer je daarna een body cream of body oil aanbrengt, zul je merken dat je ook daar minder van nodig hebt. Win-win dus! En die ‘schubben’ druk je hiermee ook de kop in en je voelt je weer als een vis in het water!

Talkies-tip

Wil je gaan voor glad, gladder, gladst? De Shower Treatment is ook dé ultieme scheerolie voor je lichaam, zodat je soft & smooth voor de dag komt!

hannah’s Shower Treatment is verkrijgbaar voor €39,90 (500ml)