We are Amsterdam

De toegangspoort tot het hart van de stad

We are Amsterdam is een prachtig hotel aan de Prins Hendrikkade, tegenover het Centraal Station. Het is een uniek aanbod van twee fantastische hotels: Park Plaza Victoria Amsterdam en art’otel Amsterdam. We are Amsterdam biedt meer dan 400 moderne kamers, twee restaurants, twee bars, een illy café, een kunstgalerie, een spa en een fitnesscentrum. Met andere woorden: GIGANTISCH!

Zo kan je de dag bijvoorbeeld beginnen met een vergadering in Park Plaza Victoria Amsterdam, gevolgd door een heerlijke lunch bij het restaurant van 5&33. Tot slot sluit je af met een diner bij Carstens en een overnachting in één van beide hotels.

Beide hotels zijn perfect voor evenementen, vergaderingen, productlanceringen, privédiners of andere festiviteiten. We are Amsterdam streeft altijd naar overzichtelijkheid om jouw event zo succesvol mogelijk te maken. Bij het sturen van een aanvraag krijg je dan ook één voorstel, één contactpersoon en één factuur voor jouw evenement op maat. Eenvoudiger en persoonlijker wordt het niet. Binnenkort dus iets te vieren? Beide hotels zijn een echte aanrader!