Dit zijn de leukste films voor de feestdagen

Heerlijk, de kerstdagen zijn weer in zicht. We hebben stiekem gewoon zin in een heerlijke dag bank-hangen in je brak-pak. Denk jij er ook zo over? Dan hebben wij de ultieme Netflix kerstlijst die jou het perfecte excuus geeft om de hele dag lekker op de bank – of in bed – te blijven!

The Princess Switch

Een heerlijke kerstfilm met niemand anders dan Venessa Hudgens in de hoofdrol. Als een nuchtere banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses ontdekken dat ze dubbelgangers zijn, smeden ze een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen.

The Holiday Calendar

Het is waar, kerstfilms zijn af en toe een beetje voorspelbaar maar bij deze blijft er een plot twist! Een getalenteerde fotografe zit vast in een uitzichtloze baan, erft een antiek adventkalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde.

Mowgli

Geen kerstfilm maar zeker het kijken waard, het verschil tussen wekelijkheid en computeranimatie is niet meer te zien. Geniet van het klassieke verhaal in een nieuw jasje.

Christmas Inheritance

Een kerstfilm die niet zo zeer over liefde gaat. In deze film staat het leven en belangrijke levenslessen centraal. Voordat socialite Ellen haar vaders bedrijf mag overnemen, moet ze het stadje bezoeken waar hij vandaan komt. Daar leert ze het belang van hard werken en anderen helpen.

Office Christmas  Party

Geen schattige liefdesverhalen of belangrijke levenslessen, gewoon pure sex, drugs en rock&roll. Een kantoormanager wil de CEO – wat ook nog eens zijn zus is – ervan weerhouden om zijn afdeling te sluiten en organiseert een wilde kerstborrel om een grote klant binnen te halen.

A Christmas Prince Deel 1 en 2

Heerlijk binge-watchen kan je met deze twee films, in deel één het ontmoeten en daarna de trouwerij. Heerlijk romantisch!

Bridget Jones’ Diary

Do we need to say more?