Comfortabele bh voor elke dag

Eerlijk; een bh moet vooral lekker zitten. Dat vindt ook Sloggi. Vanuit het constante streven om innovatieve oplossingen te vinden voor dagelijkse basissetjes die zo comfortabel mogelijk aanvoelen, is sloggi dit seizoen aan de slag gegaan om de perfecte, always-on-top-of-the-drawer everyday bh te ontwerpen: de Wow Comfort.

Hoe? Met een innovatie voor consumenten als uitgangspunt, heeft sloggi uitgebreid onderzoek gedaan naar bh’s voor elke dag, door vrouwen uit heel Europa te vragen naar hun wensen en behoeften. Het resultaat is zowel simpel als uitdagend: perfecte comfort en een flaterende, vrouwelijke look.

Naar aanleiding van hun advies, in combinatie met de ongeëvenaarde ontwerpbenadering van ‘comfort first’ en sloggi’s inzet voor perfectie en innovatie, zijn alle onderdelen van een bh cup gefine-tuned en de nieuwe ComfyCups ontworpen voor volmaakte, flexibele support zonder het gebruik van oncomfortabele beugels.

Comfort first

De Innovative FlexiMesh Technology vervangt de traditionele metalen beugels met een revolutionair, ergonomisch gevormd, 2 cm breed mesh. De FlexiMesh verdeelt de druk evenredig over een breder gebied om zo volmaakte, comfortabele steun te geven en het vormt zich naar het individuele figuur (tot en met cup D). Het inzetstuk van mesh is gemaakt van ethylene-vinyl acetate copolymer en verliest geen vorm of grip. Aan de zijkant van de bh’s zorgen onzichtbare convex zijstukken voor een afgedekte en verbeterde pasvorm.

De nieuwe Wow Comfort lijn bestaat ook uit een T-shirt, een Push-up bh en natuurlijk bijpassende broekjes – Mini, Tai, Hipster en Midi. De basiskleuren zijn Beige, New Beige en Black; Corinthian Blue is de kleur van het seizoen in de Spring/Summer 2017 collectie.

Ga voor het Wow effect!