Dit is de nieuwe designersamenwerking van H&M

Ieder jaar is het weer spannend welke designersamenwerking H&M zal opzetten. Na onder andere grote successen met hun collecites ontworpen door Isabel Marant, Karl Lagerfeld en Viktor en Rolf, is nu MOSCHINO aan de beurt!

Via Instagram Live werd de nieuwe samenwerking onthuld, door niemand minder dan topmodel Gigi Hadid.

Popenergie

MOSCHINO is het iconische Italiaanse merk dat Jeremy Scott nieuwe popenergie heeft gegeven sinds zijn aanstelling in 2013 als Creative Director.  De Instagam Live van Gigi Hadid aan Jeremy Scott werd geprojecteerd op digitale schermen tijdens de jaarlijkse MOSCHINO party op Coachella in Californië gisteren. De oproep werd live uitgezonden op H&M’s Instagram, om de gasten te verrassen met het grote nieuws. Jeremy en Gigi droegen de eerste items van de MOSCHINO x H&M-collectie.

Speelsheid en humor

De lijn wordt gekenmerkt door de vitaliteit, speelsheid en humor die van MOSCHINO één van de populairste merken in de fashionwereld hebben gemaakt. Jeremy Scott heeft voor H&M nieuwe MOSCHINO collecties ontworpen voor zowel vrouwen als mannen, maar ook vele accessoires en een paar extra verrassingen ontbreken niet. “Ik ben heel enthousiast over MOSCHINO x H&M. Mijn levenswerk draait om contact maken met mensen via fashion. Dankzij deze samenwerking kan ik meer van mijn fans bereiken,” zegt Jeremy Scott, Creative Director van MOSCHINO.

Zapervaring

‘MOSCHINO x H&M is de perfecte samenwerking voor de fashion van nu, door de combinatie van pop, straatcultuur, logo’s en glamour. Jeremy is geweldig – hij weet hoe je fashion leuk maakt en contact legt met fans over de hele wereld.” zegt Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor van H&M. De MOSCHINO x H&M-campagne is een radicaal innovatief tv-concept, waarbij social media met de traditionele media vervlochten zijn om een multi-platform te creëren – een boeiende nieuwe “zapervaring” voor de digitale wereld.

De collectie, MOSCHINO x H&M, is vanaf 8 november online en in geselecteerde H&M-winkels wereldwijd verkrijgbaar.