Isabel Marant opent eerste Amsterdamse store

Onze gebeden zijn eindelijk verhoord. We zijn al jaren fan van Isabel Marant, maar konden ons tot nu toe voornamelijk online vergapen aan de pracht en praal van de Franse ontwerpster. Maar daar komt verandering in, want 28 mei opent de eerste Isabel Marant store in de P.C. Hooftstraat te Amsterdam. Tijd voor een (shopping) feestje!

Het merk

Isabel Marant wordt geroemd om haar minimalistische designs, die vaak voorzien zijn van een kleine bohemian touch en dat typische ‘je ne sais quoi’-gevoel. Het succesvolle modelabel werd in 1994 opgericht door Isabel herself, en is sindsdien niet meer weg te denken uit de fashion scene. Onder andere grote namen als Kate Bosworth, Katie Holmes en Anna Hathaway zijn groot fan van het merk – en wij ook!

De store

Nu opent er een eerste store in Amsterdam-Zuid, die welgeteld 150 vierkante meter vol hebberigmakende items telt. De store heeft een uniek design dat geïnspireerd is op de Franse experimentele beweging uit de jaren ’60, een periode die gekenmerkt werd door zelfexpressie, verbeeldingskracht, duurzaamheid en experimenten.

Hieronder kun je alvast bekijken hoe de store eruit ziet!