Oelala Penélope Cruz schittert in CHANEL

Baretten, blote schouders en een blik naar de horizon spreken allemaal tot één ding: zeilen op de Middellandse Zee. Voor Chanel’s Cruise-collectie 18/19 staat Penélope Cruz centraal als het gezicht en de inspiratie van de campagne. 

Terwijl Penélope Cruz de nieuwste creaties van Karl Lagerfeld tot leven brengt, spat haar zelfverzekerde elegantie van de foto’s. Of het nu gaat om gebreide kleding of een tweedjas; Penélope Cruz kijkt je rechtstreeks aan en houdt de aandacht vast met haar onmiskenbare aanwezigheid. Op andere momenten wordt er gezocht naar iets anders, misschien een herinnering aan vervlogen reizen, of een beeld van haar volgende bestemming, gewikkeld in zachte, zomerse strepen zodat kan ze zich ontspannen voor de reis die voor haar ligt.

In beeld na beeld herinnert Penélope Cruz ons eraan dat de reis zelf een plezier is. Backless avondjurken herinneren zich lange nachten onder de sterren; vesten en baretten anticiperen op een verfrissende zeewind. De actrice samen is samen met Karl Lagerfeld, klaar voor alles wat haar expeditie in petto heeft. Prachtig!