RUMAG X Fred van Leer

RUMAG en Talkies Friend Fred van Leer hebben samen een merchandise-collectie ontwikkeld bestaande uit T-shirts, hoodies en swaetshirs!

De lijn wordt exclusief gelanceerd op leervanfred.nl. Op de T-shirts, hoodies en swaetshirs staan de kenmerkende uitspraken van Fred zoals RoekoeRoekoe, HupHup en Dag Schaaat. De merchandise-lijn zal zich later nog uitbreiden met meer teksten van Fred.

De samenwerking tussen Fred en RUMAG begon met de lancering van het ‘leer van Fred’ instagramaccount dat in een dag ruim vijftigduizend volgers kreeg, de teller staat nu op 95,1 duizend volgers. Op het account worden dagelijks hilarische quotes, one-liners en gedachten van Fred zelf gedeeld.

Leer van Fred live

Ook heeft onze modegoeroe Fred een eigen one-man-show theatervoorstelling waar hij alles uit de kast haalt met fashion- en stylingtips, make-overs en een hoop hilariteit. De theatertour was de inspiratie voor RUMAG om ook de welbekende uitspraken van Fred ook een podium te geven door een instagram account en merchandise-collecite te beginnen.

De shirts zijn verkrijgbaar vanaf €24,95.