Een très jolie horloge

Ze is bekend om haar unieke kledingstijl, waaraan altijd een klein randje rock ’n roll kleeft. We hebben het over Instagrammer Marlot Willems, van het inspirerende Instagram account @Jolielot. Amsterdams horlogemerk Renard is een samenwerking aangegaan met de blondine, waaruit een prachtig classy klokje is voortgekomen!

De stijlvolle Nederlandse fashion influencer is eigenzinnig en sophisticated en belichaamt daarmee precies waar het Amsterdamse horlogemerk Renard voor staat. We love the watch!

Tijdloze klasse

Jolielot stak de bestseller van Renard – het Elite 25.5 horloge- in een nieuw jasje. Het resultaat is een stijlvol horloge in klassieke bi-color uitvoering. Het bevat persoonlijke en subtiele details die het verschil maken tussen vergankelijke trends en tijdloze klasse.

Sparkle

Het 25.5 horloge is gemaakt van hoogwaardige en kwalitatieve materialen als stainless steel met een gouden plating en is vervaardigd in een bicolor. Het Elite Jolie horloge waarin de kleuren zilver en goud samenkomen heeft een witte wijzerplaat met een half maantje. Hierin is een glanzende Swarovski steen verwerkt die een sparkle aan de dag van de drager geeft.

Vintage knipoog

De wijzerplaat is afgedekt door het hardste mineraalglas K1 en zorgt door de lichte bolling voor een chique uitstraling met een vintage knipoog. Om elke look compleet te maken zit er in de witte doos met daarop de door Marlot handgeschreven quote ‘Tres Jolie’ waarin het horloge wordt geleverd een extra bandje van bordeauxkleurig vegan leer met gouden hardware.

Het Elite Jolie horloge is vanaf nu verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 300 stuks bij ANNA + NINA, Hudson’s Bay en renardwatches.com voor €169,-.