Zo vier je Koningsdag in stijl

FABIENNE CHAPOT FW18

Sta je met je handen in het haar en lukt het maar niet om een stylish outfit voor Koningsdag samen te stellen? Dat snappen we best. Het is vaker wel dan niet het geval dat je daarom toch weer met oranje shirt vol schreeuwende teksten, veren en glitters voor de dag komt. Met de stylingtips van Zalando is deze kledingstress verleden tijd en schitter je als Koningin Máxima!

Look 1: Net als Máxima

Kies voor een koningsblauw jasje in combinatie met een rode jurk en creëer een echte Máxima-look. Laat het blauw terugkomen in de schoenen en maak de koninklijke outfit helemaal af door te kiezen voor een bijpassende witte hoed

Look 2: Subtiel oranje

Tijdens Koningsdag kleurt heel Nederland oranje. Leuk om daaraan mee te doen, maar dan wel op een smaakvolle manier. Laat oranje bijvoorbeeld subtiel terugkomen in je tas, schoenen en sjaaltje. Feestelijk én stijlvol.

Look 3: Oranje clash

Straal in een oranje rok en smaakvol clashende witte key-stukken. Toch fan van de opblaaskroon? Dan staat die stiekem best goed bij deze look.

Look 4: Onmisbaar accessoire

Ga voor een neutrale blauwe outfit en kies een opvallende oranje tas. Handig om alle nieuwe aanwinsten van de vrijmarkt in op te bergen.