Amsterdamse wijnbar met wijnboutique

Een plek net zo mysterieus als de naam doet klinken: ontspannen met een licht Oosterse touch: dat is deze wijnbar SHIRAZ met aangrenzende wijnboutique in hartje Amsterdam. Anders dan de naam doet vermoeden worden hier maar liefst 140 verschillende wijnen geschonken, afkomstig uit elke uithoek van de wereld. Er is alleen één voorwaarde: deel fijne momenten. De happen bij SHIRAZ zijn dan dus ook uitsluitend om te delen met je tafelgenoten.

Deel je je wijn liever niet? Loop dan naar de stijlvolle wijnboutique next door om je favoriete fles van de kaart mee te nemen voor thuis.

SHIRAZ is een wijnbar aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. Deze Jardin des Vins is de plek om nieuwe wijnen te ontdekken óf te genieten van het oude vertrouwde. De sfeer van de bar is geïnspireerd op de eeuwenoude geschiedenis van de Shiraz druif: een blend van het Midden-Oosten en traditioneel Frans. Uiteraard in een eigentijds jasje. Neem plaats op de loungebank voor de open haard of aan de hoge tafels en voel je direct thuis!

Lastig om een lekker wijn te kiezen? Het team van SHIRAZ laat gasten graag iets verrassends proeven. Het vakkundige personeel neemt je graag mee op een wine flight door verschillende wijngebieden in de wereld. Duizelt het dan nog steeds? SHIRAZ maakt gebruik van smaaksymbolen op de kaart in plaats van omschrijvingen. Makkelijk en herkenbaar voor iedereen. Ook een privé wijnproeverij met vrienden of vriendinnen behoort tot de mogelijkheden.

SHIRAZ is gevestigd aan de Lijnbaansgracht 267 in Amsterdam en van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 15.00.