Happy Italy opent in Amsterdam en Den Bosch

In zowel Amsterdam als Den Bosch zijn deze week twee nieuwe vestigingen geopend van het snelgroeiende restaurant Happy Italy. The Fast Italian is een casual restaurant waar je lekker, snel en ongedwongen kan genieten van overheerlijke Italiaanse gerechten. Fastfood is bij Happy Italy fastfresh geworden. De gerechten worden dagelijks vers bereidt door de beste koks, veelal overgekomen uit Italië.

Op de uitgebreide menukaart staat voor ieder wat wils, deze bevat onder andere pizza’s, pasta’s, salades, panini’s en desserts. Tip: kies voor de inmiddels befaamde Pizza Nutella. De prijzen maken een bezoek aan Happy Italy al helemaal aantrekkelijk en variëren van €3,75 tot €10,75.

Benieuwd geworden? De vestiging in Amsterdam is geopend aan de Zuidelijke Wandelweg 78, op een super leuke plek in de hippe Rivierenbuurt. Gelegen naast Motel One en tegenover de Rai. In Den Bosch vind je Happy Italy aan de Bordeslaan 500. Aan de rand van het centrum in de nieuwe wijk Paleiskwartier.

Woon je niet in de buurt? Niet getreurd! Happy Italy heeft nog tien andere vestigingen. Check voor meer informatie de website